Beeovita

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 normally open base with Quadrinova nubs adhesive border smoky blue 1 Couple

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 L normal offener Fuss mit Quadrinova Nop

  • 209.04 USD

    You save 0 USD / 0%
Nema na zalihama
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%

Bez mogućnosti povrata/bez mogućnosti zamjene.
Safe payments
  • Raspoloživost: Nema na zalihama
  • Dobavljač SIGVARIS AG
  • Šifra proizvoda: 7764293
  • EAN 7613378047169

Opis

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normalno otvorena baza s Quadrinova Nubs ljepljivim rubom Smoky Blue 1 par

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Open Base with Quadrinova Nubs Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple je visokokvalitetna kompresijska čarapa dizajnirana za maksimalnu udobnost i potporu. Ovaj proizvod ima normalno otvoreni osnovni dizajn za jednostavno nanošenje, Quadrinova nubs ljepljivi rub za sigurno pristajanje i zadimljeno plavu boju, što ga čini elegantnim izborom i za muškarce i za žene.

Ova kompresijska čarapa savršena je za svakoga tko traži proizvod koji pruža terapeutske prednosti. Dizajniran je tehnologijom postupne kompresije koja pomaže poboljšati cirkulaciju krvi, smanjuje otekline i ublažava simptome povezane s proširenim venama, limfedemom i drugim vaskularnim problemima. Osim toga, proizvod je izrađen od mekanih, prozračnih i izdržljivih materijala, koji osiguravaju da je udoban za nošenje i može izdržati redovitu upotrebu.

Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normally Open Base with Quadrinova Nubs Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple dostupan je u velikoj veličini, dizajniran da odgovara osobama s opsegom gležnja od oko 29-32 cm i opsegom potkoljenice od oko 44-58 cm. Također se preporučuje da se posavjetujete sa zdravstvenim radnikom prije upotrebe ovog proizvoda kako biste odredili odgovarajuću razinu kompresije i potrebnu veličinu.

Ako tražite visokokvalitetne kompresivne čarape koje pružaju terapeutske prednosti, a istovremeno su udobne i elegantne, Sigvaris MAGIC A-G L KKL1 Normalno otvorena baza s Quadrinova Nubs Adhesive Border Smoky Blue 1 Couple je proizvod za vas. Naručite svoju danas i osjetite razliku!

Recenzija (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice