Beeovita
Sahag Medi-7 medicator 7 days off French
Sahag Medi-7 medicator 7 days off French

Sahag Medi-7 medicator 7 days off French

SAHAG Medi-7 Medikamentendosierer 7 Tage blau F

  • 47.93 USD

    You save 0 USD / 0%
Na zalihi
Cat. G
Dostupno 1 komada
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -1.92 USD / -2%

Bez mogućnosti povrata/bez mogućnosti zamjene.
Safe payments
  • Raspoloživost: Na zalihi
  • Distributeri SAHAG AG
  • Proizvođač: SAHAG AG
  • Šifra proizvoda: 6573458
  • EAN 4250629322366
Količina u paketu. 1

Opis

SAHAG Medi-7 Medikamentendosierer 7 Tage blau F

SAHAG Medi-7 Medikamentendosierer izvrsno je rješenje za pojedince kojima su potrebni lijekovi po rasporedu. Dozator ima kapacitet od 7 dana, s 4 otvora dnevno, a dizajniran je s namjerom da vam pomogne izbjeći propuštene doze lijeka. Dozator za lijekove ima poklopac koji je sigurno zaključan kako bi se spriječilo prolijevanje lijeka.

Kompaktni dizajn dozatora omogućuje korisnicima da ga lako nose dok putuju ili su u pokretu. Dozator ima jasne, privlačno označene odjeljke za svaki dan u tjednu kako bi se osiguralo da se pravi lijek uzima u pravo vrijeme. Svaki odjeljak se jednostavno otvara pritiskom na gumb. Osim toga, poklopac dozatora je proziran, što omogućuje jasan pregled lijekova i doza koje su već uzete tijekom tjedna.

Pacijenti koji se oslanjaju na lijekove za održavanje svog zdravlja i dobrobiti smatrat će Sahag Medi-7 Medikamentendosierer neprocjenjivim. Odjeljci jednostavni za korištenje i označeni bojama olakšavaju upravljanje rutinom uzimanja lijekova. Odjeljci se također jednostavno uklanjaju i pune željenim lijekovima. Uređaj je napravljen da izdrži svakodnevnu upotrebu, a njegova izdržljivost osigurava da će vam dobro služiti godinama koje dolaze.

S plavom 'F' varijantom Sahag Medi-7 Medikamentendosierer, korisnici mogu biti sigurni da je njihov lijek siguran i da neće propustiti nijednu dozu. Uređaj je upravo ono što trebate za učinkovito upravljanje lijekovima. Naručite svoj danas kako biste si olakšali rutinu uzimanja lijekova!

Recenzija (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice