Beeovita

AMEDA prsten za zaključavanje jednoručne pumpe za grudi

AMEDA Verschlussring zu Einhandbrustpumpe

  • 8.82 USD

    You save 0 USD / 0%
Nema na zalihama
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 4.31 USD / -28%

Bez mogućnosti povrata/bez mogućnosti zamjene.
Safe payments
  • Raspoloživost: Nema na zalihama
  • Dobavljač NUFER MEDICAL AG
  • Šifra proizvoda: 4640009
  • EAN

Opis

Opis proizvoda: AMEDA prsten za zaključavanje za jednoručnu pumpicu za grudi

Ako ste majka koja doji i traži pouzdanu i učinkovitu pumpicu za grudi, AMEDA jednoručna pumpica za grudi izvrstan je izbor. Ova inovativna pumpa za grudi dizajnirana je kako bi pružila maksimalnu udobnost, jednostavnost korištenja i praktičnost, a istovremeno osigurava da je proces izvlačenja mlijeka što učinkovitiji. Međutim, kako biste maksimalno iskoristili prednosti svoje pumpe za grudi, morate osigurati da su sve komponente sigurno spojene i rade zajedno besprijekorno. Ovdje dolazi AMEDA prsten za zaključavanje.

Što je AMEDA prsten za zaključavanje?

AMEDA prsten za zaključavanje bitan je dio AMEDA jednoručne pumpe za grudi. To je kružni prsten koji povezuje tijelo pumpe za grudi i štitnik za grudi. Prsten za zaključavanje osigurava čvrsto i sigurno prianjanje između tijela pumpe i štitnika dojke, što je bitno za optimalno izvlačenje mlijeka. Bez nje, pumpa za grudi ne bi radila tako učinkovito i mogli biste osjetiti curenje ili neugodu.

Kako koristiti AMEDA prsten za zaključavanje

Korištenje AMEDA prstena za zaključavanje je nevjerojatno jednostavno. Jednostavno zavrnite prsten za zaključavanje na tijelo pumpe dok ne sjedne čvrsto na svoje mjesto. Zatim pričvrstite štitnik za dojke na prsten za zaključavanje i zategnite ga dok ne prilegne uz dojku. To je to! Vaša pumpa za grudi je sada spremna za korištenje.

Zašto odabrati AMEDA prsten za zaključavanje?

AMEDA prsten za zaključavanje izrađen je od visokokvalitetnih, izdržljivih materijala, koji osiguravaju da će vam trajati za mnoga dojenja koja dolaze. Za razliku od ostalih dodataka za pumpe za grudi, prsten za zaključavanje dizajniran je posebno za jednoručnu pumpu za grudi AMEDA, što znači da možete biti sigurni da će besprijekorno raditi s vašom pumpicom.

Sve u svemu, prsten za zaključavanje AMEDA je bitna investicija za svaku dojilju koja želi izvući maksimum iz svoje AMEDA jednoručne pumpe za grudi. Učinkovito je, jednostavno za korištenje i izrađeno od materijala vrhunske kvalitete, što osigurava nesmetano iskustvo dojenja. Naručite svoju već danas i napravite prvi korak prema ugodnijem i uspješnijem putovanju dojenja!

Recenzija (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice