Beeovita

Allenspach Ortho Wedge L cipela s reljefnim prednjim dijelom stopala

Allenspach Ortho Wedge L Vorfuss Entlastungsschuh

  • 132.73 USD

    You save 0 USD / 0%
Nema na zalihama
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 43.04 USD / -18%

Bez mogućnosti povrata/bez mogućnosti zamjene.
Safe payments

Opis

Allenspach OrthoWedge L cipela za prednji dio stopala

Olakšana cipela Allenspach OrthoWedge L za prednji dio stopala dizajnirana je za ublažavanje pritiska prednjeg dijela stopala i poticanje zacjeljivanja nakon operacije ili ozljede. Jedinstveni klinasti dizajn cipele prebacuje težinu s prednjeg dijela stopala na petu, smanjujući pritisak i opterećenje na prednjem dijelu stopala. Posebno je dizajniran za korištenje lijevom nogom.

OrthoWedge L ima mekano, prozračno gornjište s podesivim remenom za prilagođeno pristajanje. Uložak se može izvaditi, što ga čini jednostavnim za pranje i zamjenu po potrebi. Cipela je izrađena od visokokvalitetnih materijala kako bi se osigurala izdržljivost i dugovječnost te je prikladna za korištenje u zatvorenom i na otvorenom.

Bilo da se oporavljate od operacije stopala, patite od ozljede stopala ili osjećate bol i nelagodu u prednjem dijelu stopala, Allenspach OrthoWedge L cipela za olakšanje prednjeg dijela stopala može vam pomoći. Pruža potporu i olakšanje koje vam je potrebno da ponovno stanete na noge i nastavite s dnevnim aktivnostima.

Naručite svoju Allenspach OrthoWedge L Forefoot Relief Shoe danas i doživite udobnost i olakšanje koje zaslužujete!

Recenzija (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice