Beeovita
Excellence Age Perfect 7.302 Gold Pearl
Excellence Age Perfect 7.302 Gold Pearl

Excellence Age Perfect 7.302 Gold Pearl

Excellence Age Perfect 7.302 Gold Pearl

  • 29.21 USD

Loppuvarasto
Cat. I
Ei palauteta / ei vaihdeta.
Safe payments
  • Saatavuus: Loppuvarasto
  • Tuotemerkki: LOREAL SUISSE SA
  • Tuotekoodi: 6256309
  • EAN 3600522864721

Kuvaus

Excellence Age Perfect 7302 Gold Pearl

Esittelyssä Excellence Age Perfect 7302 Gold Pearl - täydellinen hiusväri naisille, jotka haluavat syleillä ikänsä ja korostaa luonnollista kauneuttaan! Tämä hiusväri on erityisesti suunniteltu vastaamaan ikääntyneiden hiusten ainutlaatuisia tarpeita.

Excellence Age Perfect 7302 Gold Pearl sisältää kolminkertaisen suojajärjestelmän, joka varmistaa, että hiusväri pysyy eloisana, kiiltävänä ja silkkisen sileänä. Koostumus on rikastettu pro-keratiinilla, kollageenilla ja keramidilla, jotka auttavat suojaamaan ja vahvistamaan hiuksia tyvestä latvoihin.

Ainutlaatuinen kultahelmivärisävy lisää lämpöä, hehkua ja syvyyttä hiusväriisi, jolloin ne näyttävät täyteläisemmiltä ja paksummilta. Hiusväri tunkeutuu syvälle hiusvarteen ja peittää harmaat hiukset saumattomasti jättäen sinulle luonnollisen näköisen, kauttaaltaan kattavan värin.

Excellence Age Perfect 7302 Gold Pearl on helppokäyttöinen, ja sen mukana tulee innovatiivinen sivellin tarkkaa levitystä varten. Ohjeet ovat selkeitä ja helppoja noudattaa, joten voit helposti saavuttaa salonkilaatuisia tuloksia mukavasti omasta kodistasi.

Miksi odottaa? Tilaa Excellence Age Perfect 7302 Gold Pearl nyt ja löydä kauniiden, eloisten ja nuorekkaan näköisten hiusten salaisuus!

Arvostelut (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice