Beeovita

Blomdahl Gioiello Naso ST Ball 3mm C902

Blomdahl Gioiello Naso ST Ball 3mm C902

  • 48.62 USD

Nedostaje
Cat. F
Ne može se vratiti/ne može se zamijeniti.
Safe payments
  • Dostupnost: Nedostaje
  • Proizvodđač: SALERBA SAGL
  • Kod proizvoda: 7741221
  • EAN 7330981157015

Opis

Blomdahl Gioiello Naso ST Ball 3mm C902

Predstavljamo Blomdahl Gioiello Naso ST loptu 3mm C902, savršenu držač za nos koji će dodati dašak elegancije u vašu svakodnevicu pogledajte. Napravljen s najvećom pažnjom i preciznošću, ovaj držač za nos je izuzetan komad nakita koji je ujedno i lijep i praktičan.

Blomdahl Gioiello Naso ST lopta 3mm C902 napravljena je od medicinskog titana, čime se osigurava da je točna. hipoalergena i sigurna za svako nošenje. Kuglica od 3 mm na vrhu dodaje pravu količinu svjetlucanja, što ga čini savršenim dodatkom za svaku priliku. Sa svojim elegantnim i jednostavnim dizajnom, lako se može upariti s drugim komadima nakita za potpuni izgled.

Blomdahl Gioiello Naso ST lopta 3mm C902 je također nevjerovatno laka za korištenje. Dizajn na šrafovima osigurava da ostane bezbedno na svom mestu, tako da nećete morati da brinete da li će ispasti ili se izgubiti. Stub držača za nos je također prave dužine, tako da nećete morati da brinete o bilo kakvoj nelagodi ili iritaciji.

Sve u svemu, Blomdahl Gioiello Naso ST Ball 3mm C902 je prekrasan i praktičan nos za nos. čepljica koja je savršena za sve koji žele dodati dašak elegancije svom svakodnevnom izgledu. Sa svojim medicinskim titanijumom, sigurnim dizajnom na šrafovima i udobnom dužinom, savršen je komad nakita za svakoga ko voli jednostavnost i stil.

Reviews (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice