Beeovita

ABENA Abri-Bag vreće za otpatke 26x37cm plave 10 kom

ABENA Abri-Bag Abfallbeutel 26x37cm blau 10 Stk

  • 9.94 USD

Nedostaje
Cat. F
Ne može se vratiti/ne može se zamijeniti.
Safe payments
  • Dostupnost: Nedostaje
  • Proizvodđač: SMEDICO AG
  • Kod proizvoda: 5433117
  • EAN 5703538428838

Opis

ABENA Abri vreća vreća za smeće 26x37cm plava 10 kom

Vreća za smeće ABENA Abri Bag dolazi u pakovanju od 10 komada i posebno je dizajnirana za odlaganje otpada. Ove vreće za smeće izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji ih čine izdržljivim i otpornim na probijanje. Njihova plava boja daje im atraktivan izgled, što ih čini idealnim za upotrebu u bilo kojem okruženju.

Vreća za smeće ABENA Abri Bag je dimenzija 26x37 cm, što je čini savršenom veličinom za male kante za otpatke i upotrebu u domaćinstvu. Pogodan je za upotrebu i ima zatvaranje na vrpcu koja osigurava sadržaj torbe, sprječavajući prolijevanje i mirise. Uzica takođe olakšava vezivanje kese za smeće kada se napuni bez ikakve gužve.

Ova vreća za smeće pogodna je za korištenje na različitim lokacijama, uključujući domaćinstva, urede, restorane i škole. Pakovanje od 10 komada osigurava da imate dovoljno vreća za smeće da vam izdrže nekoliko dana, štedeći vam vrijeme i novac.

Vreća za smeće ABENA Abri Bag je ekološki prihvatljiva i može se reciklirati, što je čini odličnim izborom za one koji vode računa o okolišu. Takođe se lako odlaže i ne doprinosi zagađenju životne sredine.

Nabavite vreću za smeće ABENA Abri Bag 26x37cm plava 10 kom danas i uživajte u čistom i higijenskom okruženju, a da pritom ne gubite račun.

Reviews (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice