Beeovita

Flawa MaXpert Atemschutzmaske FFP2 weiss Einzel 25 Stk

FLAWA MaXpert Atemschutzmaske FFP2 we Einz

  • 112.80 USD

Изчерпана наличност
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Производител: FLAWA CONSUMER GMBH
  • Код на продукта: 7806757
  • EAN
Количество в пакет. 25
Температура на съхранение min 15 / max 25 ℃

Описание

Flawa MaXpert Atemschutzmaske FFP2 weiß Einzel 25 Stk

Пазете себе си и хората около вас в безопасност с Flawa MaXpert Atemschutzmaske FFP. Тези маски са специално проектирани да предпазват от частици, капчици и аерозоли, което ги прави важен инструмент в борбата срещу COVID-19 и други въздушно-капкови заболявания.

Тези маски за еднократна употреба са изработени от висококачествени материали, за да осигурят максимална ефективност на филтриране и комфорт. Многослойната конструкция блокира до 95% немаслени частици, което я прави идеална за медицинска употреба, промишлена работа и обществен транспорт.

Маските се предлагат в опаковка от 25, което ги прави идеални за използване у дома или в офиса. Те са индивидуално опаковани, за да осигурят максимална хигиена, а плоският сгъваем дизайн позволява лесно съхранение и транспортиране.

Flawa MaXpert Atemschutzmaske FFP2 е проектирана с мисъл за безопасността и комфорта. Меките, еластични мишки за уши и регулируемата щипка за нос осигуряват сигурно и удобно прилягане, докато леката конструкция намалява натиска върху лицето ви.

Защитете себе си и любимите си хора с Flawa MaXpert Atemschutzmaske FFPOръчайте своя пакет от 25 бр. днес и се насладете на спокойствието, което идва със знанието, че сте защитени.

Отзиви (0)

онлайн консултация

Безплатна консултация с опитен специалист

Опишете симптомите или правилния продукт - ние ще ви помогнем да изберете неговата дозировка или аналог, да направите поръчка с доставка до дома или просто да се консултираме.
Ние сме 14 специалисти и 0 бота. Винаги ще бъдем във връзка с вас и ще можем да комуникираме по всяко време.

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice