Beeovita
Listerine Total Care Mundspülung Zahnfleischschutz Fl 95 мл
Listerine Total Care Mundspülung Zahnfleischschutz Fl 95 мл

Listerine Total Care Mundspülung Zahnfleischschutz Fl 95 мл

LISTERINE Total Care Zahnfleischschutz

  • 9.10 USD

Изчерпана наличност
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
Количество в пакет. 1
Температура на съхранение min 15 / max 30 ℃

Описание

Listerine Total Care Mundspülung Zahnfleischschutz Fl 95 ml

Получете пълна орална грижа с Listerine Total Care Mundspülung Zahnfleischschutz. Тази вода за уста е предназначена да предпазва вашите зъби и венци от различни орални здравословни проблеми. Това е цялостно решение за подобряване на оралната хигиена и е идеално за ежедневна употреба.

Характеристики:

  • Zahnfleischschutz: Тази вода за уста осигурява ефективна защита срещу заболявания на венците като гингивит и пародонтит. Помага за предотвратяване на кървене на венците, намаляване на възпалението и насърчаване на здрави венци.
  • Вкус на мента: Освежаващият вкус на мента оставя устата ви чиста и свежа. Премахва лошия дъх и неутрализира бактериите, причиняващи неприятна миризма, до 24 часа.
  • Защита на кариеса: Listerine Total Care Mundspülung Zahnfleischschutz съдържа флуорид, който помага за предотвратяване на кариеса и укрепва емайла. Освен това реминерализира зъбите, което ги прави по-устойчиви на киселинни атаки.
  • Контрол на плаката: Водата за уста помага за намаляване на натрупването на плака с до 56% и предотвратява образуването на зъбен камък. Освен това почиства труднодостъпните зони на устата, осигурявайки цялостно почистване на устната кухина.
  • Облекчаване на чувствителността: Ако имате чувствителни зъби, тази вода за уста може да помогне за незабавно облекчаване на болката и дискомфорта. Създава защитен слой върху зъбите, предпазвайки ги от външни стимули.

Как да използвате:

Използвайте Listerine Total Care Mundspülung Zahnfleischschutz два пъти на ден след измиване на зъбите. Изсипете 20 ml от водата за уста в чаша и изплакнете устата си за 30 секунди. Изплюйте разтвора и не изплаквайте устата си с вода, не яжте и не пийте в продължение на 30 минути след използване на водата за уста.

Купете днес Listerine Total Care Mundspülung Zahnfleischschutz Fl 95 ml и изпитайте пълна орална защита.

Отзиви (0)

Наскоро разгледани

онлайн консултация

Безплатна консултация с опитен специалист

Опишете симптомите или правилния продукт - ние ще ви помогнем да изберете неговата дозировка или аналог, да направите поръчка с доставка до дома или просто да се консултираме.
Ние сме 14 специалисти и 0 бота. Винаги ще бъдем във връзка с вас и ще можем да комуникираме по всяко време.

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice