Beeovita
Gillette Fusion5 Power Blades 8 pieces
Gillette Fusion5 Power Blades 8 pieces

Gillette Fusion5 Power Blades 8 pieces

Gillette Fusion5 Power Klingen 8 Stk

  • 89.77 USD

Изчерпана наличност
Cat. F
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Производител: P&G SWITZERLAND SARL
  • Код на продукта: 6838230
  • EAN 7702018440627

Описание

Gillette Fusion5 Power Blades 8 броя

Gillette Fusion5 Power Blades 8 части са направени за гладко и удобно бръснене. Тези висококачествени ножчета са проектирани с модерна технология, за да осигурят максимален комфорт и прецизност при бръснене. Ножчетата Fusion5 Power включват пет ножчета с прецизни тримери, които помагат да се контролира дебелината на космите по време на бръснене. Тази функция осигурява гладко бръснене без усилие с минимално раздразнение.

Остриетата също са снабдени със смазваща лента, която освобождава лубриканти с течение на времето, като гарантира, че кожата ви остава мека и хидратирана през целия процес на бръснене. Gillette Fusion5 Power Blades 8 също са проектирани с микрогребен, който насочва косата в остриетата, като гарантира, че нито една коса не е пропусната, дори на трудни зони като брадичката и линията на челюстта.

Gillette Fusion5 Power Blades са съвместим с всяка дръжка на самобръсначка Gillette Fusion5 и може лесно да се смени, когато дойде време за ново ножче. Опаковката от 8 части ви осигурява достатъчно ножчета, за да избегнете неудобството да ви свършат ножчетата, докато сте по средата на бръсненето.

С Gillette Fusion5 Power Blades 8 части ще се насладите на близо, гладко и удобно бръснене всеки ден. Остриетата са лесни за поддръжка и можете да сте сигурни, че ще издържат дълго при правилно боравене. Поръчайте сега и започнете да се наслаждавате на перфектното бръснене у дома.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice