Beeovita
Gillette Fusion5 Proshield skin protection system blades skin grounding system Kling 6 pcs
Gillette Fusion5 Proshield skin protection system blades skin grounding system Kling 6 pcs

Gillette Fusion5 Proshield skin protection system blades skin grounding system Kling 6 pcs

Gillette Fusion5 Proshield Hautschutz Systemklingen Hautschu Sys

  • 81.60 USD

Изчерпана наличност
Cat. F
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Производител: P&G SWITZERLAND SARL
  • Код на продукта: 6838201
  • EAN 7702018441525

Описание

Gillette Fusion5 Proshield система за защита на кожата нож със система за заземяване на кожата Kling

Изживейте революция в бръсненето с острието на Gillette Fusion5 Proshield Skin Protection System със система за заземяване на кожата Kling. Усъвършенстваната технология на тази самобръсначка осигурява перфектно бръснене всеки път, осигурявайки несравним комфорт и защита на вашата кожа. Системата за защита на кожата е проектирана да предпазва лицето ви от дразнене и изгаряне от бръснач, като ви осигурява гладко покритие, а системата за заземяване на кожата kling осигурява максимален контакт между острието и кожата ви за по-плътно и по-удобно бръснене.

Тези остриета са проектирани с пет остриета против триене, които осигуряват гладко бръснене, докато лентата за смазване помага за намаляване на дразненето и осигурява гладко плъзгане по кожата ви. Gillette Fusion5 Proshield Skin Protection System Blade разполага и с прецизен тример на гърба на острието за онези труднодостъпни места, което ви дава прецизна и чиста линия на брадата или мустаците.

Този пакет се доставя с шест остриета Proshield Skin Protection System, които са съвместими с всички дръжки Fusion5. Всяко ножче е проектирано с първокласни материали, което гарантира, че получавате чисто и удобно бръснене всеки път. Лесният за използване дизайн на тези ножчета означава, че можете да получите гладко бръснене без никакви проблеми.

Така че, ако искате гладко бръснене без дразнене, което ще остави кожата ви да се чувства свежа и удобна, опитайте ножчето Fusion5 Proshield Skin Protection System на Gillette със система за заземяване на кожата Kling днес!

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice