Beeovita
Casting Creme Gloss 515 Chocolat Glace
Casting Creme Gloss 515 Chocolat Glace

Casting Creme Gloss 515 Chocolat Glace

Casting Creme Gloss 515 Chocolat Glace

  • 25.13 USD

Изчерпана наличност
Cat. F
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Производител: LOREAL SUISSE SA
  • Код на продукта: 6627929
  • EAN 3600523232376
Количество в пакет. 1

Описание

<глава> Описание на продукта: Casting Creme Gloss 515 Chocolat Glace <тяло>

Casting Creme Gloss 515 Chocolat Glace

The Casting Creme Gloss 515 Chocolat Glace е продукт за боядисване на коса от L'Oreal Paris, който предлага лъскав и наситен шоколадово кафяв цвят на вашата коса. Този продукт е лесен за нанасяне и не съдържа амоняк, което го прави нежен към скалпа и идеален за тези с чувствителна кожа.

Една от отличителните черти на формулата Casting Creme Gloss е нейните специални кондициониращи агенти, които оставят косата ви се чувства подхранена и здрава след боядисване. За разлика от други продукти за боядисване на коса, които могат да направят косата ви суха и чуплива, Casting Creme Gloss 515 Chocolat Glace ще придаде на косата ви лъскав и здрав вид, който продължава седмици.

Нюансът 515 Chocolat Glace е перфектен за тези, които искат топъл и шоколадово кафяв цвят, който е едновременно богат и естествено изглеждащ. Този нюанс допълва широка гама от тонове на кожата, от светло до тъмно, и може лесно да се смесва с други нюанси в гамата Casting Creme Gloss за персонализиран и уникален цвят.

Като цяло, Casting Creme Gloss 515 Chocolat Glace е отличен избор за всеки, който иска да придаде на косата си жив и лъскав цвят, който е лесен за нанасяне и дълготраен. Със своята уникална кондиционираща формула, нежна формула без амоняк и красив шоколадово кафяв нюанс, не е чудно защо този продукт е един от най-популярните продукти за боядисване на коса на L'Oreal Paris на пазара днес.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice