Beeovita
НеоЦитран Подтискащи кашлицата Depottabl 50 mg 10 бр
НеоЦитран Подтискащи кашлицата Depottabl 50 mg 10 бр

НеоЦитран Подтискащи кашлицата Depottabl 50 mg 10 бр

NeoCitran Hustenstiller Depottabl 50 mg 10 Stk

  • 24.28 USD

Изчерпана наличност
Cat. Y
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Производител: GSK CONS. HEALTHC. AG
  • Код на продукта: 5773712
  • ATC-код R05DB13
  • EAN 7680487480163
Размер, mm 10
Тип Depottabl
Преглед Retardtabletten, oval /länglich, rot, Ausdruck: Vorderseite Symbol; Rückseite P T
Доза, mg 50
Генериране R05DB13SERR000000050DEPT
Произход SYNTHETIC

Ingredients:

Подтискащи кашлицата

Описание

НеоЦитран Подтискащи кашлицата Депотаб 50 mg 10 бр

NeoCitran Cough Suppressants Depottab 50 mg 10 бр е високоефективен и бързодействащ лекарствен продукт, предназначен за облекчаване на кашлицата и потискане образуването на храчки. Това ново лекарство е различно от типичните сиропи за кашлица, които обикновено се намират по рафтовете на магазините, защото е Depottab, което означава, че е таблетка, която е предназначена да се разтваря бавно в стомаха, като ефективно доставя лекарството за продължителен период от време.

NeoCitran Cough Suppressants Depottab 50 mg 10 бр съдържа декстрометорфан, активна съставка, известна със способността си да облекчава кашлицата и да потиска отделянето на храчки. Дизайнът на Depottab гарантира, че лекарството се доставя ефективно за продължителен период от време, което осигурява дълготрайно облекчение от кашлица и отделяне на храчки.

Всяка опаковка NeoCitran Cough Suppressants Depottab 50 mg 10 бр съдържа десет таблетки, което гарантира, че потребителите имат достатъчно лекарство, за да издържат през нощта. Таблетките NeoCitran Cough Suppressants Depottab 50 mg 10 бр са с приятен вкус, което ги прави лесни за преглъщане и идеални за тези, които имат проблеми с приема на хапчета.

Използването на NeoCitran Cough Suppressants Depottab 50 mg 10 бр таблетки е относително лесно. Просто разтворете едно хапче в чаша вода, само преди лягане. Препоръчителната доза не трябва да се превишава. Важно е да прочетете внимателно етикета, преди да вземете каквото и да е лекарство.

Като цяло таблетките NeoCitran Cough Suppressants Depottab 50 mg 10 бр са отличен избор за всеки, който търси ефективно средство за потискане на кашлицата и дълготрайно облекчаване на отделянето на храчки. Дизайнът на Depottab гарантира, че лекарството се доставя за продължителен период от време, осигурявайки трайно облекчение от кашлица и отделяне на храчки, като същевременно е лесно за преглъщане и с приятен вкус.

Отзиви (5)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice