Beeovita
Medimax Medikamentenbox 7days син немски
Medimax Medikamentenbox 7days син немски

Medimax Medikamentenbox 7days син немски

Medimax Medikamentenbox 7Tage blau deutsch

  • 70.13 USD

В наличност
Cat. G
Налични 8 бройки
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: В наличност
  • Производител: FEMADA SA
  • Код на продукта: 2995642
  • EAN 5703428250853
Количество в пакет. 1

Описание

Medimax Medikamentenbox 7days blue German е основен медицински аксесоар за хора, които приемат множество лекарства ежедневно. Това е компактен и лесен за използване органайзер за хапчета, който ви напомня да приемате ежедневното си лекарство навреме, всеки път.

Medimax Medikamentenbox 7days blue German се предлага в жив син цвят и включва седем отделения обозначени с дните от седмицата, което улеснява проследяването на вашия режим на лечение за цяла седмица. Всяко отделение е достатъчно просторно, за да побере дневната ви доза хапчета или витамини, и се предлага със сигурен пластмасов капак, който пази лекарствата ви в безопасност и сухи.

Независимо дали сте у дома или в движение, Medimax Medikamentenbox 7days blue German ви дава спокойствие, знаейки, че няма да пропуснете доза от вашето лекарство. Можете лесно да пъхнете лекия и компактен контейнер в чантата или раницата си, което го прави удобно да вземете лекарството си със себе си, където и да отидете.

Medimax Medikamentenbox 7days blue German е направен от висококачествен материал без BPA пластмасов материал, който е издръжлив, лесен за почистване и поддръжка и може да издържи на ежедневно износване. Той е идеален за хора от всички възрасти, които трябва да приемат множество лекарства или витамини и искат надежден и удобен начин да организират и да поддържат своя режим на лечение.

Така че, ако търсите надежден и лесен за използване органайзер за лекарства, Medimax Medikamentenbox 7days blue German е идеалният избор за вас. С неговия жив син цвят, просторни отделения и сигурни пластмасови капаци можете да поддържате ежедневния си режим на лечение с лекота и удобство.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice