Beeovita

WIESENBERG Gél na dezinfekciu rúk Fresh Lemon

WIESENBERG Hand Desinf Gel Fresh Lemon

  • 23.64 USD

Na sklade
Cat. G
K dispozícii 4 kusov
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
Množstvo v balení. 1
Teplota úložiska min 15 / max 25 ℃
Baktérie Prípravok na dezinfekciu rúk Etanol Dezinfekcia rúk

Popis

WIESENBERG Gél na dezinfekciu rúk Fresh Lemon

Gél na dezinfekciu rúk WIESENBERG Fresh Lemon je nevyhnutnou súčasťou vašej hygieny. Toto jedinečné zloženie obsahuje 70 % etanolu, ktorý bez vody zabíja 99,9 % choroboplodných zárodkov. Nielenže udržiava vaše ruky čisté, ale poskytuje aj sviežu citrónovú vôňu, ktorá vytvára osviežujúci pocit pri každom použití.

Na rozdiel od iných dezinfekčných prostriedkov na ruky WIESENBERG Hand Desinf Gel Fresh Lemon nezanecháva na rukách žiadne lepkavé alebo mastné zvyšky. Jeho rýchloschnúce zloženie zaistí, že vaše ruky budú čisté a svieže v priebehu niekoľkých sekúnd. Vďaka tomu je ideálny na použitie, keď ste na cestách alebo cestujete.

Kompaktný a praktický dizajn fľaše WIESENBERG Hand Desinf Gel Fresh Lemon sa perfektne zmestí do kabelky, batohu alebo dokonca do vrecka. Môžete ho použiť kedykoľvek a kdekoľvek na udržanie hygieny bez akýchkoľvek problémov. Priehľadná gélová konzistencia vám tiež umožňuje presne vidieť, koľko produktu vám ešte zostáva, takže sa vám nikdy neminie dezinfekčný prostriedok, keď ho najviac potrebujete.

WIESENBERG Gél na dezinfekciu rúk Fresh Lemon je vhodný pre ľudí všetky vekové kategórie vrátane detí. Je tiež jemný k pokožke a zaisťuje, že vaše ruky zostanú jemné a zvlhčené aj po častom používaní.

Postarajte sa o to, aby vaše ruky zostali čisté a svieže s WIESENBERG Hand Desinf Gel Fresh Lemon. Pridajte to medzi svoje hygienické potreby ešte dnes!

Recenzie (0)

online konzultácia

Bezplatná konzultácia so skúseným odborníkom

Popíšte príznaky alebo správny produkt – pomôžeme vám vybrať jeho dávkovanie alebo analóg, zadať objednávku s doručením domov alebo len poradiť.
Sme 14 špecialistov a 0 robotov. Vždy s vami budeme v kontakte a budeme môcť kedykoľvek komunikovať.

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice