Beeovita

House Ella incontinence briefs Forte M320 S unisex white PVC

Hausella Inkontinenz-Slip Forte M320 S unisex weiss aus PVC

  • 50.26 USD

Vypredané
Cat. G
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: SAHAG AG
  • Kód produktu: 7771790
  • EAN 7640170316674

Popis

Inkontinenčné nohavičky House Ella Forte M320 S unisex biele PVC

Inkontinenčné nohavičky House Ella Forte M320 S unisex biele PVC sú navrhnuté tak, aby poskytovali vynikajúcu ochranu osobám trpiacim inkontinenciou. Tieto nohavičky sú navrhnuté ako unisex, vďaka čomu sú vhodné pre mužov aj ženy. Sú vyrobené z kvalitného PVC materiálu, ktorý je odolný, spoľahlivý a vodeodolný. To zaisťuje, že nedochádza k presakovaniu, čo poskytuje užívateľovi pokoj.

Nohavičky Forte M320 S sú navrhnuté tak, aby boli diskrétne, pohodlné a ľahko sa nosili. Sú ideálne pre tých, ktorí vedú aktívny životný štýl, ale vyžadujú vždy spoľahlivú ochranu pri inkontinencii. Nohavičky majú elastický pás, ktorý zaisťuje, že zostanú bezpečne na svojom mieste, čím bránia ich zošmyknutiu alebo zhrnutiu. Vďaka tomu sa pohodlne nosia, a to aj na dlhšie obdobie.

Inkontinenčné nohavičky House Ella Forte M320 S unisex z bieleho PVC sa dodávajú v rôznych veľkostiach, vďaka čomu je ľahké nájsť tie správne. Ľahko sa tiež čistia a udržiavajú, čo zaručuje, že zostanú hygienické a bez zápachu.

Či už máte čo do činenia s miernou alebo závažnou inkontinenciou, inkontinenčné nohavičky House Ella Forte M320 S unisex biele PVC poskytujú spoľahlivú a diskrétnu ochranu pre váš pokoj. Kúpte si svoje unisex biele nohavičky z PVC Forte M320 S ešte dnes a žite svoj život podľa svojich predstáv.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice