Beeovita

Brown Entnahmehalm purple 10cm ENFIT 100 pcs

Braun Entnahmehalm lila 10cm ENFit 100 Stk

  • 402.50 USD

Vypredané
Cat. G
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: B. BRAUN MEDICAL AG
  • Kód produktu: 7767055
  • EAN 4046964821226

Popis

Hnedá slamovo fialová 10 cm ENFIT 100 ks

Hľadáte spoľahlivý a ekologický spôsob, ako popíjať svoje nápoje? Predstavujeme našu hnedú slamovo fialovú, 10cm ENFIT, 100 ks bal. Táto sada 100 papierových slamiek určite uspokojí vaše potreby pri popíjaní počas celého roka, či už na osobné, párty alebo obchodné použitie.

Tieto slamky sú vyrobené z vysokokvalitných a udržateľných papierových materiálov, vďaka čomu sú ekologickejšou alternatívou k tradičným plastovým slamkám. Vďaka žiarivému a príťažlivému fialovému odtieňu tieto slamky slúžia nielen svojmu účelu, ale tiež vylepšia vašu prezentáciu a štýl. Dĺžka 10 cm je ideálna na použitie s rôznymi šálkami a skleneným riadom, čo zaisťuje pohodlné popíjanie bez neporiadku.

Dizajn slamiek ENFIT zaisťuje, že sa perfektne zmestia do fliaš a nádob ENFIT a ponúkajú tak nepriepustné pitie bez potreby ďalších nadstavcov. Každá slamka v balení je starostlivo vyrobená, aby sa zabezpečilo jej bezpečné a hygienické používanie, pričom v materiáloch nie sú prítomné žiadne škodlivé chemikálie.

Prejdite na naše hnedé slamovo fialové 10 cm balenie ENFIT 100 ks a získajte zelené a štýlové popíjanie. Tieto slamky sú ideálne pre džúsové bary, kaviarne, reštaurácie alebo dokonca na domáce použitie a musia ich mať každý ekologicky zmýšľajúci jedinec.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice