Beeovita

Beurer humidifier LB 45

Beurer Luftbefeuchter LB 45

  • 156.93 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 35.88 USD / -12%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ BEURER SCHWEIZ AG
  • Kód produktu: 7766516
  • EAN 4211125681074

Popis

Zvlhčovač vzduchu Beurer LB 45

Zvlhčovač vzduchu Beurer LB 45 je dokonalým riešením na boj so suchým vzduchom vo vašej domácnosti. Tento zvlhčovač, vybavený výkonnou ultrazvukovou technológiou, jemne rozptyľuje jemnú hmlu studenej vodnej pary do vzduchu, aby zlepšil úroveň vlhkosti vo vašej miestnosti. LB 45 je dodávaný s nastaviteľnou reguláciou výstupu, ktorá vám umožňuje zvoliť intenzitu hmly, čím sa zakaždým zabezpečí prispôsobiteľný výkon.

LB 45 má 2-litrovú nádrž na vodu, ktorá vydrží až 10 hodín na najnižšom výkonovom nastavení, vďaka čomu je ideálny na použitie vo veľkých miestnostiach do 30 m². Zvlhčovač má tiež funkciu automatického vypnutia, ktorá sa aktivuje, keď je hladina vody nízka, aby sa zabránilo poškodeniu jednotky.

Jednou z jedinečných vlastností LB 45 je vstavaný podnos s aroma difuzérom, ktorý vám umožňuje pridať esenciálne oleje do nádržky na vodu a vytvoriť tak vo vašej izbe voňavú a upokojujúcu atmosféru. Vďaka tejto funkcii je LB 45 ideálny na použitie počas meditácie, jogy alebo relaxačných sedení.

Dizajn LB 45, ktorý sa ľahko čistí, má odnímateľnú nádrž na vodu, ktorá umožňuje pohodlné dopĺňanie a čistenie. Zvlhčovač má navyše nízku hlučnosť 25 dB, vďaka čomu je ideálny na použitie počas spánku alebo štúdia.

Na zvlhčovač Beurer LB 45 sa vzťahuje 3-ročná záruka, ktorá vás uisťuje o jeho kvalite a spoľahlivosti. Objednajte si svoj ešte dnes a premeňte svoj životný priestor na pohodlnú a zdravú oázu.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice