Beeovita

200 Dixa rosehip with seeds DAC BIO cut g

Dixa Hagebutten mit Samen DAC BIO geschnitten 200 g

  • 22.06 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: DIXA AG
  • Kód produktu: 7766554
  • EAN

Popis

200 Dixa šípky so semienkami DAC BIO Cut G produkt

Oživte a omladzujte svoje telo s produktom 200 Dixa Rosehip with Seeds DAC BIO Cut G. Je to prirodzený a zdravý spôsob, ako zlepšiť svoje celkové zdravie a pohodu. Produkt obsahuje 200 ks šípok Dixa so semenami, ktoré sú pestované organicky a zbierané v správnom čase, aby sa zachovali všetky životne dôležité živiny a antioxidanty.

Šípky sú starostlivo rezané a spracované, aby bola zabezpečená najvyššia kvalita a čistota. Produkt je obohatený o základné vitamíny, minerály a antioxidanty, ktoré pomáhajú posilniť imunitný systém, bojovať proti zápalom a chrániť pred poškodením buniek spôsobeným voľnými radikálmi.

200 Dixa šípka so semienkami DAC BIO Cut G produkt je ideálny pre ľudí, ktorí chcú zlepšiť svoje trávenie, zvýšiť hladinu energie a znížiť príznaky starnutia. Je bohatý na vitamín C, ktorý je nevyhnutný pre syntézu kolagénu, zdravie pokožky a prevenciu skorbutu.

Produkt sa ľahko používa a možno ho pridať do vašich obľúbených nápojov, smoothies alebo receptov. Organické semená obsiahnuté v šípkach dodajú vášmu jedlu lahodnú orieškovú príchuť. Produkt 200 Dixa Rosehip with Seeds DAC BIO Cut G je ideálny pre vegánov, vegetariánov a ľudí s diétnymi obmedzeniami.

Objednajte si svoj produkt 200 Dixa Rosehip with Seeds DAC BIO Cut G ešte dnes a užite si množstvo zdravotných výhod ktoré ponúka. Je to skvelý doplnok k zdravému životnému štýlu a poskytuje prirodzené riešenie na zlepšenie vášho zdravia a pohody.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice