Beeovita

always panty liner ProFresh Normal BigPack 48 pcs

always Slipeinlage ProFresh Normal BigPack 48 Stk

  • 14.74 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

Vždy slipová vložka ProFresh Normal BigPack 48 ks

Balenie 48 kusov Always Panty Liner ProFresh Normal BigPack je nevyhnutnou položkou pre ženy, ktoré chcú zostať svieže a sebavedomé po celý deň. Tieto slipové vložky sú navrhnuté podľa potrieb a preferencií moderných žien. Technológia ProFresh vo vložke vám pomôže cítiť sa sviežo a čisto, vďaka jadru neutralizujúcemu zápach, ktoré absorbuje vlhkosť a eliminuje zápach, aby ste sa cítili sebaisto.

Vložky Always Panty ProFresh Normal BigPack 48 ks sú navrhnuté tak, aby boli tenké a diskrétne, vďaka čomu sú ideálne na použitie s akýmkoľvek typom spodnej bielizne. Tieto vložky sa dodávajú s flexibilnými krídelkami, ktoré im pomáhajú zostať na mieste a poskytujú dodatočnú ochranu pred únikom. Sú navrhnuté tak, aby sa pohodlne nosili a poskytovali bariéru proti vlhkosti, aby ste zostali v suchu a pohodlí.

Balenie obsahuje 48 ks slipových vložiek, čo znamená, že budete mať vždy čerstvé po ruke, keď ich budete potrebovať. Tieto vložky sú ideálne na každodenné použitie a môžu sa používať samostatne alebo v spojení s vašimi bežnými vložkami. Sú tiež ideálne na použitie počas ľahkých menštruačných období alebo dní pred menštruáciou.

Vložky Always Panty ProFresh Normal BigPack 48 ks sa ľahko používajú, stačí odlepiť lepiacu podložku a vložiť vložku do spodnej bielizne. Po použití zabaľte použitú vložku do toaletného papiera alebo vreckovky a vyhoďte ju do koša.

Získajte potrebnú ochranu a sviežosť s vložkou Always Panty Liner ProFresh Normal BigPack 48 ks. Objednajte si balíček teraz a cíťte sa sebavedome a pohodlne po celý deň.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice