Beeovita
Nestlé Yogolino Cacao 8 months 4 x 100 g
Nestlé Yogolino Cacao 8 months 4 x 100 g

Nestlé Yogolino Cacao 8 months 4 x 100 g

Nestlé Yogolino Cacao 8 Monate 4 x 100 g

  • 14.20 USD

Vypredané
Cat. H
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: NESTLE SUISSE S.A.
  • Kód produktu: 7754341
  • EAN 7613039013120

Popis

Nestlé Yogolino Cacao 8 mesiacov 4 x 100 g

Predstavujeme lahodnú a lahodnú detskú výživu Nestlé Yogolino Cacao 8 Months, špeciálne navrhnutú pre vaše ratolesti, aby si ju mohli vychutnať a potešiť. Toto balenie 4 x 100 g hrncov je vyrobené z tých najlepších ingrediencií, ktoré zaisťujú, že vaše dieťa dostane tú najlepšiu nutričnú hodnotu pre optimálne rast a vývoj.

Táto detská výživa obsahuje plnotučné mlieko, jogurtovú štartovaciu kultúru a kakaový prášok, vďaka čomu je dobrým zdrojom bielkovín, vitamínov a minerálov. Je tiež obohatený o základné živiny, ako je vápnik a železo, ktoré podporujú citlivý tráviaci systém a celkové zdravie vášho dieťaťa. Textúra je hladká a krémová, ideálna pre prvé ochutnanie vášho dieťaťa. Navyše neobsahuje umelé farbivá, príchute a konzervačné látky, čo vám dáva pokoj, pretože vaše dieťatko jedáva zdravé a prirodzené občerstvenie.

Nestlé Yogolino Cacao 8 Months je nielen lahodná desiata, ale je tiež skvelým doplnkom stravy vášho dieťaťa a predstavuje alternatívu k tradičnejším detským cereáliám a kašám. Vhodné pre deti od 8 mesiacov, rodičia ho môžu pomaly predstavovať svojim najmenším, keď začnú objavovať nové chute a textúry.

Ak si chcete pochutnať, jednoducho odoberte požadovanú porciu lyžičkou do misky a nakŕmte ňou svoje dieťa. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 24 hodín.

Objednajte teraz a dajte svojmu dieťatku ten najlepší štart k šťastnému a zdravému životu s Nestlé Yogolino Cacao 8 mesiacov 4 x 100 g!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice