Beeovita
ELIAH SAHIL Šampón Rose PLV Lesk a objem doplňovacie vrecko Battalion 250 g
ELIAH SAHIL Šampón Rose PLV Lesk a objem doplňovacie vrecko Battalion 250 g

ELIAH SAHIL Šampón Rose PLV Lesk a objem doplňovacie vrecko Battalion 250 g

ELIAH SAHIL Shampoo Rose Plv Glanz und Volumen refill Bag Btl 25

  • 47.34 USD

Vypredané
Cat. I
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
Typ Plv

Popis

ELIAH SAHIL Shampoo Rose PLV Refill Bag Battalion 250 g

Predstavujeme ELIAH SAHIL Shampoo Rose PLV Shine and Volume Refill Bag Battalion 250 g - prémiový produkt starostlivosti o vlasy navrhnutý tak, aby poskytoval vašim vlasom maximálny objem a lesk. Toto jedinečné zloženie je vyrobené z čisto prírodných ingrediencií vrátane organického výťažku z ruží, arganového oleja a jojobového oleja, ktoré spoločne vyživujú a chránia vaše vlasy.

ELIAH SAHIL Shampoo Rose PLV Shine and Volume Refill Taška neobsahuje žiadne škodlivé chemikálie, ako sú sulfáty alebo parabény, vďaka čomu je voľbou šetrnou k životnému prostrediu. Toto plniace balenie vám umožní bez problémov doplniť fľašu, ušetríte peniaze a znížite množstvo plastového odpadu.

Bio extrakt z ruží v šampóne je známy svojou schopnosťou posilňovať vlasové folikuly a podporovať zdravý rast vlasov. Okrem toho arganový olej v šampóne pomáha hydratovať a opravovať poškodené vlasy, takže vlasy budú jemné a poddajné. Jojobový olej je prírodný čistiaci prostriedok, ktorý jemne odstraňuje nečistoty a nečistoty z vašich vlasov a udržiava ich zdravé a žiarivé.

Tento šampón je ideálny pre všetky typy vlasov, či už máte riedke, suché alebo krepovité. Funguje tak, že vašim vlasom dodáva potrebné živiny, ktoré potrebujú, aby sa im darilo, a zanecháva ich objemné, lesklé a zdravé. Vrecúško ELIAH SAHIL Shampoo Rose PLV na lesk a objem je vhodné pre vegánov a je vhodné na použitie na farbené vlasy, vďaka čomu je všestrannou voľbou pre každého, kto si chce udržať zdravé vlasy.

ELIAH SAHIL je Nemecká značka, ktorá sa špecializuje na vytváranie udržateľných a ekologických kozmetických produktov. Ich produkty sú navrhnuté tak, aby vám pomohli dosiahnuť krásne a zdravé vlasy bez toho, aby poškodzovali životné prostredie. Všetky ich produkty sú bez krutosti a sú vyrobené z prírodných, organických ingrediencií.

Objednajte si ELIAH SAHIL Shampoo Rose PLV Battalion na lesk a objem 250 g ešte dnes a zažite silu organických ingrediencií na svojich vlasoch!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice