Beeovita

HORIZANE Loupe Switch 3.5dpt Taupe

HORIZANE Loupe Switch 3.5dpt Taupe

  • 68.35 USD

    Ušetríte 0 / 0%
Vypredané
Cat. G
Pridajte viac a získajte väčšie zľavy!

Kúpte 2 a ušetrite 19.02 USD / -15%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Distribútora BIOLIGO S.A.
  • Kód produktu: 7739582
  • EAN 3700085881866

Popis

Popis produktu: HORIZANE Lupe Switch 3,5dpt Taupe

Predstavujeme HORIZANE Lupe Switch 3,5dpt Taupe, dokonalé riešenie pre tých, ktorí pracujú v oblasti medicíny a zubného lekárstva a vyžadujú detailné zväčšenie bez použitia rúk. Táto vysokokvalitná lupa má pohodlný a ľahký dizajn, ktorý bezpečne sedí na hlave a umožňuje vám jednoducho prepínať medzi zväčšeným a nezväčšeným zobrazením.

HORIZANE Lupe Switch 3,5 dpt Taupe sa môže pochváliť silou zväčšenia 3,5 dpt, čo poskytuje lepšiu vizuálnu čistotu pri vykonávaní presných úloh. Lupa je vybavená šošovkami s viacerými vrstvami, ktoré sú odolné voči poškriabaniu a antireflexné a zaisťujú čistý obraz bez skreslenia, ktorý znižuje únavu a namáhanie očí.

Prepínač HORIZANE Loupe Switch 3,5dpt Taupe je tiež nastaviteľný, čo vám umožní nájsť perfektné prispôsobenie veľkosti a tvaru vašej hlavy. Flexibilná čelenka je navrhnutá tak, aby rovnomerne rozložila váhu lupy, čím znížila tlak na váš nos a uši a udržala vás v pohodlí počas dlhých procedúr.

Či už ste zubár, chirurg alebo iný zdravotnícky pracovník, HORIZANE Loupe Switch 3,5dpt Taupe je základným nástrojom, ktorý zlepší vašu produktivitu, presnosť a celkovú spokojnosť s prácou. Neuspokojte sa s menej – investujte do toho najlepšieho s HORIZANE Loupe Switch 3,5dpt Taupe.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice