Beeovita

Vliwasoft tampóny z netkanej textílie 10x10cm 4-vrstvové sterilné 2 x 75 ks

Vliwasoft Vliesstoffkompressen 10x10cm 4-lagig steril 2 x 75 Stk

  • 44.02 USD

Na sklade
Cat. G
K dispozícii 8 kusov
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

Netkané tampóny Vliwasoft 10 x 10 cm 4-vrstvové sterilné 2 x 75 ks

Netkané tampóny Vliwasoft sú perfektným riešením pre celý rad lekárskych procedúr. S veľkosťou 10 x 10 cm a hrúbkou 4 vrstiev sú tieto tampóny ideálne na čistenie a dezinfekciu rán, prípravu pokožky na injekciu alebo obväz a na všeobecnú starostlivosť o rany.

Každý tampón Vliwasoft je vyrobený z mäkkého a šetrné materiály, ktoré sú ideálne na efektívne čistenie a vykonávanie iných medicínskych procedúr. Vysokokvalitný netkaný materiál im umožňuje rýchlo absorbovať tekutiny a zároveň bráni tomu, aby vlákna a iný materiál zostali na koži alebo rane.

Tieto tampóny sú určené na sterilné použitie, takže máte pokoj. s vedomím, že vaši pacienti sú chránení pred zbytočným vystavením baktériám a iným infekciám. Sú jednotlivo zabalené, aby sa zachovala ich sterilita, kým nie sú pripravené na použitie.

Balenie obsahuje 2 škatule, každá so 75 tampónmi, čo spolu poskytuje 150 kusov. Vďaka tomu sú ideálne na osobné aj profesionálne použitie.

Vlastnosti:

  • Veľkosť 10 x 10 cm
  • hrúbka 4 vrstiev
  • Mäkký, netkaný materiál
  • Individuálne zabalené na sterilné použitie
  • Celkovo 150 kusov (2 x 75 kusov)

Netkané tampóny Vliwasoft sú spoľahlivým a efektívnym riešením pre vaše medicínske potreby. Kúpte si ich ešte dnes a zaistite sebe alebo svojim pacientom tú najlepšiu starostlivosť.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice