Beeovita
Repair & GUHL Balance Nourishing instant Tb mask 200 ml
Repair & GUHL Balance Nourishing instant Tb mask 200 ml

Repair & GUHL Balance Nourishing instant Tb mask 200 ml

GUHL Repair & Balance Nährende Sofort-Maske Tb 200 ml

  • 20.34 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: GUHL IKEBANA GMBH
  • Kód produktu: 7678165
  • EAN 4072600255568

Popis

Repair & GUHL Balance Instant Tb Mask 200 ml

Hľadáte produkt na starostlivosť o vlasy, ktorý vyživí a opraví vaše vlasy? Nehľadajte nič iné ako Repair & GUHL Balance výživná instantná Tb maska. Táto maska ​​na vlasy je špeciálne navrhnutá tak, aby poskytovala okamžitú výživu a opravu poškodeným a suchým vlasom a zanechávala ich jemné, hladké a zdravé.

Repair & GUHL Balance Nourishing Instant Tb Mask je vyrobená z jedinečnej zmesi prírodných zložiek vrátane avokádového oleja, bambuckého masla a olivového oleja, ktoré vašim vlasom poskytujú hĺbkovú výživu a hydratáciu. Tieto prírodné zložky spolupracujú pri oprave poškodených vlasov a zároveň ich chránia pred budúcim poškodením spôsobeným tepelným stylingom a environmentálnymi faktormi.

Táto maska ​​na vlasy sa ľahko používa – jednoducho naneste na mokré vlasy, nechajte pôsobiť 1-2 minúty a potom dôkladne opláchnite. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov ho môžete použiť raz týždenne.

Repair & GUHL Balance Nourishing Instant Tb Mask je vhodná pre všetky typy vlasov, vrátane farbených vlasov. Neobsahuje ani parabény a silikóny, čo z neho robí bezpečnú a jemnú voľbu pre ľudí s citlivou pokožkou hlavy.

Ak teda chcete svojim vlasom dodať potrebnú výživu a opravu, vyskúšajte výživnú instantnú tb masku Repair & GUHL Balance!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice