Beeovita

Touch Glade & Fresh Mini Spray replenisher Luscious Cherry & Peony Eros 10 ml

Glade Touch & Fresh Minispray Nachfüller Luscious Cherry &am

  • 12.94 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: SC JOHNSON GMBH
  • Kód produktu: 7669120
  • EAN 5000204078442

Popis

Touch Glade & Fresh Mini Spray Replenisher Luscious Cherry & Peony Eros 10 ml

Touch Glade & Fresh Mini Spray Replenisher Luscious Cherry & Peony Eros 10 ml je neodolateľná vôňa, ktorá sa dodáva v praktickej mini fľaštičke s rozprašovačom. Je ideálny na osvieženie vášho domova, auta, kancelárie alebo akejkoľvek miestnosti na cestách. Lahodná aróma čerešní a pivónie je nádhernou zmesou sladkých a kvetinových vôní, ktoré vytvárajú luxusnú a príjemnú atmosféru.

Glade & Fresh Mini Spray Replenisher sa neuveriteľne ľahko používa. Stačí stlačiť tlačidlo a do vzduchu sa uvoľní jemná hmla vône. Je ideálny pre chvíle, keď potrebujete rýchlu dávku sviežosti, bez problémov so zapálením sviečky alebo použitím elektrického difuzéra. Flakón je kompaktný a ľahký, takže sa dá ľahko nosiť v kabelke alebo taške.

Touch Glade & Fresh Mini Spray Replenisher nie je len vôňa, ale pomáha aj odstraňovať nepríjemné pachy z vášho bývania. priestory. Neutralizuje pachy a zanecháva váš priestor svieži a čistý. Je tiež dlhotrvajúci a zaisťuje, že váš domov vonia nádherne ešte celé hodiny po použití.

10 ml fľaštička vône Luscious Cherry & Peony Eros je doplnkom. Je navrhnutý na použitie s jednotkou Glade & Fresh Mini Spray, ktorá sa predáva samostatne. Každým nástrekom sa vôňa obnovuje a zachováva si optimálnu silu a sviežosť. Naplniteľná povaha fľaštičky znamená, že z dlhodobého hľadiska ušetríte peniaze a zároveň si budete užívať luxus a pohodlie doplnku Glade & Fresh Mini Spray Replenisher.

Touch Glade & Fresh Mini Spray Replenisher Luscious Cherry & Pivoňka Eros 10ml je vhodná na všetky ročné obdobia a príležitosti. Použite ho na osvieženie vášho domova po varení, na osvieženie zatuchnutého kancelárskeho prostredia alebo ako príjemnú vôňu pre vašich hostí. Je to nevyhnutný produkt pre každého, kto hľadá jednoduché a efektívne riešenie pre sviežu a príjemnú atmosféru.

Objednajte si teraz a zažite čaro vône Luscious Cherry & Peony Eros na dlani!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice