Beeovita
Toilet Duck Total active gel lavender Fl 750 ml
Toilet Duck Total active gel lavender Fl 750 ml

Toilet Duck Total active gel lavender Fl 750 ml

WC-ENTE Total Aktiv Gel Lavendel Fl 750 ml

  • 12.55 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: SC JOHNSON GMBH
  • Kód produktu: 7642977
  • EAN 5000204096781
Typ Gel
Množstvo v balení. 1

Popis

Toaletná kačica Total Active Gel Levanduľová fľaša 750 ml

Toilet Duck Total Active Gel Lavender Bottle 750 ml je vynikajúci čistič toaliet, ktorý zaistí hygienu a čistotu vo vašej kúpeľni. Tento produkt obsahuje účinné zloženie bez bielidiel, ktoré dokáže odstrániť tie najodolnejšie škvrny a nečistoty z vašej toaletnej misy a zanechá ju žiarivo čistú.

Receptúra ​​je naplnená vôňou levandule, ktorá dodá vašej kúpeľni sviežu a príjemnú vôňu. Tiež udrží vašu toaletnú misu nádherne voňajúcu až 24 hodín.

Toilet Duck Total Active Gel Lavender Bottle 750 ml má gélovitú konzistenciu, ktorá priľne k miske, čo uľahčuje čistenie ťažko dostupných miest, napríklad pod okrajom. Fľaša s objemom 750 ml zaistí, že budete mať dostatok produktu na viaceré použitia.

Tento produkt je bezpečný na použitie so septikami a nepoškodí inštalatérske práce ani septiky. Je tiež šetrný k povrchom a nezanecháva žiadne škrabance ani škvrny.

Toilet Duck Total Active Gel Lavender Bottle 750 ml sa ľahko používa. Gél jednoducho naneste na vnútornú stranu záchodovej misy a nechajte niekoľko minút pôsobiť, než ho vydrhnete záchodovou kefou. Spláchnite záchod, aby ste vypláchli misu a nechajte ju čistú a sviežu.

Toilet Duck Total Active Gel Lavender Bottle 750 ml je celkovo skvelým riešením pre potreby čistenia toaliet. Je silný, účinný a ľahko sa používa a levanduľová vôňa poskytuje príjemnú vôňu, ktorá vydrží. Kúpte si tento produkt ešte dnes a udržujte svoju kúpeľňu čistú a sviežu.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice