Beeovita
Toilet Duck Total active gel Citrus Fl 750 ml
Toilet Duck Total active gel Citrus Fl 750 ml

Toilet Duck Total active gel Citrus Fl 750 ml

WC-ENTE Total Aktiv Gel Citrus Fl 750 ml

  • 12.55 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: SC JOHNSON GMBH
  • Kód produktu: 7642954
  • EAN 5000204096705
Typ Gel

Popis

Toaletná kačica Total Active Gel citrusová fľaša 750 ml

Udržiavanie vašej toalety čisté a svieže nebolo nikdy jednoduchšie a príjemnejšie ako s Toilet Duck Total Active Gel Citrus. Ide o inovatívny čistič toaliet, ktorý poskytuje úplnú čistiacu silu a zanechá vašu toaletnú misu žiarivo čistú, sviežu a bez baktérií. Tento účinný gélový čistiaci prostriedok pôsobí na škvrny od tvrdej vody, špinu a špinu a zanecháva za sebou osviežujúcu citrusovú vôňu. Je ideálny na každodenné čistenie a je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí chcú, aby ich záchodová misa vyzerala stále ako nová.

Toilet Duck Total Active Gel Citrus sa dodáva v 750 ml fľaši, ktorá poskytuje dlhotrvajúce riešenie vašich potrieb pri čistení toaliet. Jedinečné zloženie gélu priľne k povrchu vašej toaletnej misy a zaistí, že sa zbaví aj tých najodolnejších škvŕn a zápachu. Jeho použitie je jednoduché - jednoducho naneste gél priamo na okraj vašej toaletnej misy a nechajte ho, aby to urobil za vás. Keď má gél čas, aby zapôsobil, stačí ho spláchnuť pre čerstvú, čistú toaletnú misu.

Tento inovatívny čistič toaliet je nielen účinný, ale aj bezpečný na použitie vo vašej domácnosti, pretože neobsahuje žiadne agresívne chemikálie, ktoré by mohli poškodiť vašu rodinu alebo životné prostredie. Navyše sa dodáva s užívateľsky prívetivým uzáverom, ktorý umožňuje ľahké stláčanie a presnú aplikáciu pri každom použití.

Ak teda chcete čerstvú, čistú toaletnú misu bez choroboplodných zárodkov, vyberte si Toilet Duck Total Active Gel Citrus. Je pohodlný, bezpečný a efektívny, vďaka čomu je dokonalým doplnkom pri upratovaní vašej domácnosti.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice