Beeovita

Fresubin JUCY DRINK Cassis 4 FlatCap 200 ml

Fresubin Jucy DRINK Cassis 4 FlatCap 200 ml

  • 34.47 USD

Na sklade
Cat. F
K dispozícii 3 kusov
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
Pôvod FOOD
Množstvo v balení. 4
Teplota úložiska min 15 / max 25 ℃

Ingredients:

Popis

Fresubin JUCY DRINK Cassis 4 FlatCap 200 ml

Fresubin JUCY DRINK Cassis je osviežujúci, výživný a chutný nápoj, ktorý je ideálny pre tých, ktorí chcú udržiavať zdravý životný štýl. Tento nápoj sa dodáva v balení štyroch fliaš FlatCap s objemom 200 ml, vďaka čomu je ideálnym nápojom na cesty pre tých, ktorí majú zaneprázdnený životný štýl.

Tento nápoj je nabitý základnými živinami, ktoré sú nevyhnutné pre celkové zdravie a pohodu tela. Obsahuje zmes základných vitamínov, minerálov a antioxidantov, ktoré pomáhajú podporovať imunitný systém, zlepšujú trávenie a podporujú zdravú pokožku, vlasy a nechty. Okrem toho má tento nápoj nízky obsah kalórií a tuku, čo z neho robí perfektný nápoj pre tých, ktorí chcú zvládnuť svoju váhu alebo sa snažia schudnúť.

Fresubin JUCY DRINK Cassis má lahodnú chuť cassis, ktorá určite poteší vaše chuťové poháriky. Tento nápoj je ideálny pre tých, ktorí hľadajú osviežujúci a výživný nápoj bez toho, aby museli obetovať chuť. Je to skvelý nápoj po tréningu, ako desiata alebo len ako osviežujúci nápoj v horúcom dni.

Tento nápoj sa ľahko konzumuje a balenie štyroch fliaš FlatCap 200 ml ponúka pohodlie a jednoduché použitie. Môžete si ich vziať so sebou kamkoľvek pôjdete a vychutnať si osviežujúci nápoj kedykoľvek budete potrebovať.

V súhrne je Fresubin JUCY DRINK Cassis 4 FlatCap 200 ml ideálny nápoj pre tých, ktorí hľadajú osviežujúci a výživný nápoj. Je nabitý základnými živinami a má nízky obsah kalórií a tuku, vďaka čomu je vynikajúcim nápojom pre tých, ktorí chcú udržiavať zdravý životný štýl.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice