Beeovita
Fresubin 2 DRINK vanilla kcal 4 FlatCap 200 ml
Fresubin 2 DRINK vanilla kcal 4 FlatCap 200 ml

Fresubin 2 DRINK vanilla kcal 4 FlatCap 200 ml

Fresubin 2 kcal DRINK Vanille 4 FlatCap 200 ml

  • 45.39 USD

    Ušetríte 0 / 0%
Vypredané
Cat. F
Pridajte viac a získajte väčšie zľavy!

Kúpte 2 a ušetrite 16.42 USD / -20%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

Fresubin 2 DRINK vanilka kcal 4 FlatCap 200 ml

Predstavujeme Fresubin 2 DRINK vanilka kcal 4 FlatCap 200 ml - váš dokonalý doplnok výživy pri každom dúšku. Tento nápoj je ideálny pre tých, ktorí potrebujú dodatočné živiny a energiu na udržanie alebo zlepšenie svojho zdravia.

Fresubin 2 DRINK vanilka kcal 4 FlatCap 200 ml je kompletný doplnok výživy, ktorý poskytuje základné makroživiny a mikroživiny, ako sú sacharidy, bielkovín a tukov. Obsahuje 4 kcal/ml, vďaka čomu je výborným zdrojom energie pri pravidelnom užívaní.

Kľúčové vlastnosti:

  • Kompletný výživový doplnok
  • Poskytuje základné makro a mikroživiny
  • Obsahuje 4 kcal/ml
  • Ľahko stráviteľné a absorbovateľné
  • Lahodná vanilková príchuť

Tento nápoj je tiež ľahko stráviteľný a absorbovaný, pretože obsahuje hydrolyzovaný proteín a triglyceridy so stredne dlhým reťazcom. Je ideálny pre ľudí, ktorí majú problémy s jedením pevnej stravy alebo pre tých, ktorí potrebujú rýchly zdroj výživy a energie.

S lahodnou vanilkovou príchuťou je Fresubin 2 DRINK vanilka kcal 4 FlatCap 200 ml chutný a pohodlný spôsob, ako zlepšiť svoje zdravie. Dodáva sa v 200 ml fľaštičke s plochým uzáverom, vďaka čomu sa dá ľahko skladovať a nosiť so sebou, kamkoľvek idete.

Urobte z Fresubin 2 DRINK vanilka kcal 4 FlatCap 200 ml súčasť svojej každodennej rutiny a dosiahnite svoje zdravotné ciele dnes!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice