Beeovita

Nuvita AIR.55 pacifier symmetrical 6M + blue and tiffany 2 pcs

Nuvita AIR.55 Schnuller symmetrisch 6M+ blau und tiffany 2 Stk

  • 19.08 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: VIVOSAN AG
  • Kód produktu: 7593865
  • EAN 5350555000747

Popis

Cumlík Nuvita AIR.55 Symetrický 6M + modrý a Tiffany 2 ks

Predstavujeme cumlík Nuvita AIR.55, dokonalú kombináciu funkčnosti a štýlu pre vašich najmenších. Tieto cumlíky vyrobené z vysokokvalitných materiálov bez BPA zaisťujú, že si vaše dieťa užije upokojujúci zážitok a zároveň ho ochráni pred škodlivými chemikáliami. Toto balenie obsahuje dva cumlíky, jeden s modrou farbou a druhý s tiffany farbou, ktoré dodávajú každodennej rutine vášho dieťatka farebný nádych.

Cumlíky majú tiež symetrický tvar, čo uľahčuje používanie. aby sa vaše dieťa pohodlne držalo v ústach. Navyše vďaka malej veľkosti sú tieto cumlíky ideálne pre deti vo veku šesť mesiacov a staršie.

Cumlík Nuvita AIR.55 má vetracie otvory pre správne prúdenie vzduchu, čím sa znižuje riziko podráždenia pokožky a umožňuje lepšie dýchanie pri jeho používaní. Vďaka ľahkej a odolnej konštrukcii je ideálny na použitie doma alebo na cestách a zaisťuje, že vaše dieťa zostane v pohodlí, nech ide kamkoľvek.

Celkovo je cumlík Nuvita AIR.55 Symmetrical 6M + modrý a Tiffany 2 ks je výbornou voľbou pre rodičov, ktorí hľadajú kvalitný a štýlový cumlík pre svojho drobca. Pomôžte svojmu bábätku upokojiť a udržať ho v bezpečí s týmto spoľahlivým cumlíkom od Nuvita.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice