Beeovita

Nuvita AIR.55 pacifiers orthodontic 6M + blue and tiffany 2 pcs

Nuvita AIR.55 Schnuller kiefergerecht 6M+ blau und tiffany 2 Stk

  • 19.08 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: VIVOSAN AG
  • Kód produktu: 7593842
  • EAN 5350555000716

Popis

Nuvita AIR.55 cumlíky Orthodontic 6M+ Blue a Tiffany 2 ks

Nuvita AIR.55 cumlíky sú navrhnuté tak, aby upokojili vaše dieťa a zároveň podporili zdravý vývoj ústnej dutiny. Vďaka jedinečnému dizajnu tieto cumlíky pomáhajú znižovať tlak na čeľusť a zuby vášho dieťaťa a zároveň poskytujú pohodlné a bezpečné nosenie. Cumlíky sa dodávajú v súprave po dvoch, pričom sú k dispozícii farebné varianty modrej a tiffany.

Tieto cumlíky sú vyrobené z vysoko kvalitných, netoxických materiálov, ktoré sú pre vaše dieťa bezpečné. Mäkké silikónové cumlíky sú jemné k jemnej pokožke vášho dieťatka a zároveň poskytujú potrebnú podporu pre zdravý vývoj ústnej dutiny.

Cudlíky Nuvita AIR.55 sú tiež navrhnuté s vetracími otvormi, ktoré podporujú cirkuláciu vzduchu, čím znižujú riziko podráždenia a poskytujú lepšie prúdenie vzduchu pre vaše dieťa. Vďaka bezpečnému štítu a ľahkému dizajnu sú tieto cumlíky ideálne na použitie na cestách a možno ich ľahko čistiť a sterilizovať pre ďalšie používanie.

Ako vaše dieťa rastie, cumlíky Nuvita AIR.55 naďalej poskytujú pohodlie a podporu. Vďaka ortodontickému dizajnu, ktorý sa prispôsobuje meniacim sa potrebám vášho dieťatka, sú tieto cumlíky vhodné na používanie až do veku 6 mesiacov.

Investujte do cumlíkov Nuvita AIR.55 pre bezpečnú, pohodlnú a spoľahlivú možnosť upokojenia potrieb vášho dieťaťa.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice