Beeovita
Gillette Blue II Plus Einwegrasier slalom 2 x 10 pcs
Gillette Blue II Plus Einwegrasier slalom 2 x 10 pcs

Gillette Blue II Plus Einwegrasier slalom 2 x 10 pcs

Gillette Blue II Plus Einwegrasier Slalom 2 x 10 Stk

  • 33.95 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

Jednorazový slalom holiaceho strojčeka Gillette Blue II Plus 2 x 10 ks

Jednorazový slalom holiaceho strojčeka Gillette Blue II Plus 2 x 10 ks je perfektnou voľbou pre mužov, ktorí chcú cenovo dostupné a efektívne holenie. Tento balík sa dodáva s dvoma baleniami, z ktorých každé obsahuje desať jednorazových holiacich strojčekov, čo znamená, že získate spolu dvadsať holiacich strojčekov. To je ideálne pre tých, ktorí sa chcú zásobiť žiletkami a mať vždy po ruke nový.

Jednorazový holiaci strojček Gillette Blue II Plus má slalomový dizajn rukoväte, ktorý ponúka pohodlné a bezpečné uchopenie. Tento dizajn rukoväte uľahčuje manévrovanie holiacim strojčekom po tvári, krku a iných oblastiach tela, ktoré vyžadujú holenie. Jednorazové holiace strojčeky sú navyše vybavené technológiou dvoch čepieľok, ktorá zaisťuje hladké oholenie a je šetrná k vašej pokožke, čím znižuje riziko porezania a porezania.

Jednorazový holiaci strojček Gillette Blue II Plus Slalom 2 x 10 ks je ideálny pre ľudí, ktorí sú stále na cestách. Jednorazová povaha týchto holiacich strojčekov znamená, že ich môžete ľahko nosiť so sebou, kamkoľvek idete, bez obáv zo straty alebo poškodenia. Vďaka tomu si ľahko udržíte dobré návyky starostlivosti bez ohľadu na to, kde sa nachádzate, či už cestujete, kempujete alebo len chodíte do posilňovne.

Na záver, ak hľadáte efektívny a cenovo dostupný jednorazový holiaci strojček, ktorý ponúka kvalitu a spoľahlivosť, potom je pre vás Gillette Blue II Plus Jednorazový holiaci strojček Slalom 2 x 10 ks ideálnou voľbou. Vďaka svojmu vynikajúcemu ergonomickému dizajnu, technológii dvoch čepieľok a povahe na jedno použitie je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlné a bezproblémové riešenie holenia.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice