Beeovita

BraceID abdominal bandage Abdominal Support XS

BraceID Bauchbandage Abdominal Support XS

  • 82.21 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

BraceID Abdominal Bandage Abdominal Support XS

Ak hľadáte pohodlnú a efektívnu podporu pre vaše brušné svaly, potom je BraceID Abdominal Bandage Abdominal Support XS tou správnou voľbou!

Táto podpora brucha je špeciálne navrhnutá tak, aby poskytovala správnu úroveň podpory brušným svalom a pomáhala vám zmierniť akúkoľvek bolesť a nepohodlie. Či už sa zotavujete po zranení, operácii alebo potrebujete dodatočnú podporu počas aktivít, ako je zdvíhanie ťažkých váh alebo tehotenstvo, táto podporná páska vám pomôže získať potrebnú pomoc.

Brušná bandáž BraceID Bandage Abdominal Support XS je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sú odolné a priedušné, vďaka čomu zostanete v pohode a pohodlí aj pri dlhodobom nosení. Materiál je mäkký a jemný k pokožke, čím zabraňuje akémukoľvek podráždeniu alebo nepohodliu.

Táto podpora brucha sa ľahko nosí a prispôsobuje. Suché zipsy vám umožňujú nastaviť obväz na požadovanú úroveň kompresie, čím zaisťujú, že získate dokonalú podporu pre vaše potreby. Môžete ju nosiť celý deň s dokonalým pohodlím a ani nebudete mať pocit, že máte niečo na sebe.

Brušná bandáž BraceID Abdominal Support XS má elegantný a diskrétny dizajn, takže ho môžete nosiť pod oblečením bez toho, aby si to niekto všimol. Podpora poskytuje kompresiu tam, kde to najviac potrebujete na podporu hojenia a zníženie bolesti.

Ak hľadáte pohodlné a efektívne riešenie pre vašu potrebu podpory brucha, potom je pre vás BraceID Abdominal Bandage Abdominal Support XS tou správnou voľbou. Vyskúšajte to teraz a zažite výhody pohodlnej a účinnej podpory brucha.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice