Beeovita

Castera Cleansing gel BIO Fl 400 ml

Castera Reinigungs-Gel BIO Fl 400 ml

  • 29.78 USD

Vypredané
Cat. I
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: PHP SANTE SA
  • Kód produktu: 7298468
  • EAN 3401597109676

Popis

Čistiaci gél Castera BIO fľaša 400 ml

Predstavujeme vám čistiaci gél Castera BIO, vaše dokonalé riešenie na čistenie a hydratáciu pokožky jemným a prirodzeným spôsobom. Táto fľaša s objemom 400 ml je ideálna na to, aby ste ju mali doma, vo vašej kúpeľni alebo si ju vzali so sebou na cesty pre osviežujúci a revitalizujúci čistiaci zážitok.

Vyrobené z 99,3 % prírodných ingrediencií mastné a nelepivé zloženie je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej a jemnej. Neobsahuje škodlivé chemikálie, ako sú parabény, sulfáty, ftaláty a syntetické vône, ktoré môžu dráždiť pokožku.

Čistiaci gél Castera BIO je obohatený o prírodné výťažky z Aloe Vera, Tea Tree Oil, Lemon Oil a Ženšen, ktoré spolupracujú pri hĺbkovom čistení a prečistení pokožky, odstraňujú nečistoty, nečistoty a prebytočný maz. Pomáha tiež tónovať a napínať pokožku, pričom zachováva jej prirodzenú rovnováhu vlhkosti, zanecháva pokožku jemnú, hladkú a sviežu.

Na použitie jednoducho naneste malé množstvo gélu na vlhkú pokožku a napeňte. naneste na bohatú penu a jemne vmasírujte na tvár a krk, vyhnite sa oblasti očí. Dôkladne opláchnite teplou vodou a osušte uterákom. Pre najlepšie výsledky používajte dvakrát denne, ráno a večer.

Investujte do svojej pleti s BIO fľašou Castera Cleansing Gel 400 ml a zažite radosť z prirodzeného a jemného čistenia!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice