Beeovita
QNT Dessert Protein Pudding White Chocolate 480 g
QNT Dessert Protein Pudding White Chocolate 480 g

QNT Dessert Protein Pudding White Chocolate 480 g

QNT Dessert Protein Pudding White Chocolate 480 g

  • 46.36 USD

Vypredané
Cat. H
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

QNT dezertný proteínový puding s bielou čokoládou 480 g

Doprajte si delikátny dezert bez výčitiek s QNT Dessert Protein Pudding White Chocolate. Tento produkt, navrhnutý tak, aby uspokojil vaše chute na sladké a zároveň si zachoval zdravý životný štýl, poskytuje dostatočné množstvo bielkovín a zároveň dodáva bohatú, krémovú chuť bielej čokolády.

Tento proteínový puding s obsahom 22 gramov bielkovín na porciu je ideálny pre športovcov a fitness nadšencov, ktorí hľadajú rýchly a jednoduchý spôsob, ako zvýšiť príjem bielkovín. Obsahuje tiež len 2 gramy cukru a má nízky obsah tuku, čo z neho robí ideálnu voľbu pre ľudí, ktorí si strážia príjem kalórií alebo sú na ceste k chudnutiu.

QNT Dessert Protein Pudding White Chocolate sa dodáva v pohodlnej 480 g vani, ktorú si môžete vychutnať ako občerstvenie alebo začleniť do svojho denného jedálneho plánu. Je tiež bezlepkový, vďaka čomu je vhodný aj pre ľudí s intoleranciou na lepok alebo alergiami.

Tento proteínový puding je nielen lahodný a výživný, ale je aj jednoduchý na prípravu. Jednoducho zmiešajte jednu odmerku prášku so 180 ml vody alebo mlieka, dobre premiešajte a nechajte aspoň 30 minút stuhnúť v chladničke. Vychutnajte si ho tak, ako je, alebo ho doplňte čerstvým ovocím alebo nasekanými orechmi pre väčšiu chrumkavosť a chuť.

Vďaka nízkemu obsahu cukru a vysokému obsahu bielkovín je QNT Dessert Protein Pudding White Chocolate perfektným dezertom alebo občerstvením bez viny pre tých, ktorí si chcú dopriať svoje chute na sladké a zároveň si zachovať zdravý životný štýl. Objednajte si svoju vaňu ešte dnes a začnite si užívať bohatú, krémovú chuť bielej čokolády s pridanými výhodami bielkovín.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice