Beeovita
Ocuvite luteínové tablety 60 ks
Ocuvite luteínové tablety 60 ks

Ocuvite luteínové tablety 60 ks

Ocuvite Lutein Tabl 60 Stk

  • 41.90 USD

    You save 0 USD / 0%
Na sklade
Cat. H
K dispozícii 4 kusov
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 13.34 USD / -17%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Ingredients:

Makulárne zdravie Zdravie očí

Popis

Luteínové tablety Ocuvite – chráňte svoje oči prírodným antioxidantom

Ako starneme, naše oči potrebujú ochranu pred poškodením spôsobeným voľnými radikálmi. Tablety Ocuvite Lutein s vitamínom A, C a E, zinkom a meďou podporujú zdravie vašich očí prírodnými antioxidantmi.

Funkcie a výhody:

  • 60 ks na fľašu – prírodný luteínový a vitamínový doplnok na dlhodobú ochranu očí
  • Obsahuje luteín a zeaxantín, dva antioxidanty, ktoré podporujú zdravie makuly, ktoré je zodpovedné za jasné a ostré videnie.
  • Vitamíny A, C a E, zinok a meď chránia vaše oči pred voľnými radikálmi a oxidantmi, ktoré môžu časom poškodiť vaše oči.
  • Bez GMO, bezlepkový doplnok bez pridaných farbív

Luteín – superhrdina pre vaše oči

Luteín je karotenoid, ktorý pomáha chrániť oči pred škodlivými účinkami modrého svetla a oxidačným poškodením voľnými radikálmi v životnom prostredí. Antioxidanty v luteíne znižujú riziko sivého zákalu a vekom podmienenej makulárnej degenerácie, ktorá je hlavnou príčinou slepoty u starších ľudí. Tablety Ocuvite Lutein obsahujú luteín, ktorý ponúka optimálne dávky tohto antioxidantu a jeho partnera, zeaxantínu, na podporu zdravia očí u starších aj mladších jedincov.

Prečo si vybrať Ocuvite Luteínové tablety?

Chráňte svoj zrak a zdravie očí jediným jednoduchým krokom. Ocuvite Lutein Tablets je bezpečný a účinný spôsob, ako udržať vaše oči zdravé a funkčné. Naše zloženie bolo starostlivo navrhnuté tak, aby podporovalo zdravie vašich očí, či už ste mladý, starý alebo kdekoľvek medzitým. Začnite s tabletami Ocuvite Lutein Tablets ešte dnes a zažite rozdiel, ktorý môže mať na zdravie a pohodu vašich očí.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice