Beeovita

melamedic Blue-blocker eye mask DUBLIN

melamedic Blue-Blocker Schlafbrille DUBLIN

  • 149.67 USD

Vypredané
Cat. G
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: MEDI-LUM SARL
  • Kód produktu: 7241132
  • EAN 5711669000014

Popis

Melamedic Blue-Blocker Eye Mask Dublin

Blokujte škodlivé modré svetlo z vašich očí pomocou Melamedic Blue-Blocker Eye Mask Dublin!

Chcete bojujete s únavou, bolesťami hlavy a namáhaním očí, keď sa dlho pozeráte na obrazovky? Máte pocit, že váš spánok ruší modré svetlo vyžarované z vašich zariadení? Melamedic Blue-Blocker Eye Mask Dublin je tu, aby vám pomohol!

Táto maska ​​na oči je špeciálne navrhnutá tak, aby blokovala modré svetlo, aby sa dostalo do vašich očí, a tak znižuje nepriaznivé účinky vystavenia modrému svetlu na vaše telo. Maska je vyrobená zo špeciálneho materiálu blokujúceho modré svetlo, čo vám umožňuje používať telefón, tablet alebo počítač bez obáv zo škodlivých účinkov vystavenia modrému svetlu.

Táto maska ​​na oči je navyše skvelá pre ľudí, ktorí majú problémy so spánkom v noci. Používanie Melamedic Blue-Blocker Eye Mask Dublin pred spaním môže pomôcť zlepšiť kvalitu vášho spánku blokovaním modrého svetla, ktoré narúša produkciu melatonínu.

Melamedic Blue-Blocker Eye Mask Dublin je vyrobený z vysoko kvalitných a pohodlných materiálov, vďaka čomu je ideálny pre ľudí všetkých vekových kategórií. Maska je nastaviteľná a sedí na väčšinu veľkostí hlavy, čím zaisťuje bezpečné a pohodlné nosenie počas noci.

Pre maximálnu ochranu pred vystavením modrému svetlu vylepšite svoje každodenné rutiny pomocou očnej masky Melamedic Blue-Blocker Eye Mask Dublin. Začnite sa starať o zdravie a pohodu svojich očí už dnes!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice