Beeovita

DELILAH 70 FLAT calves Gr4 closed mauve 1 pair

DELILAH 70 FLAT Waden Gr4 geschlossen mauve 1 Paar

  • 40.76 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ SIGVARIS AG
  • Kód produktu: 7217375
  • EAN 7611711951623

Popis

DELILAH 70 FLAT Calves Gr4 Closed Mauve 1 pár

Predstavujeme DELILAH 70 FLAT Calves Gr4 Closed Mauve, navrhnuté pre ženy, ktoré oceňujú pohodlie, štýl a kvalitu. Tieto semišové kožené topánky sú ideálne na každodenné nosenie, či už máte namierené do práce, vybavujete si pochôdzky alebo chodíte von s priateľmi.

Topánky DELILAH 70 FLAT Calves Gr4 Closed Mauve majú pohodlnú plochú podrážku, ktorá poskytuje podporu, ktorú potrebujete na to, aby ste zostali na nohách celý deň bez toho, aby ste pocítili akékoľvek nepohodlie. Uzavretý dizajn zaisťuje, že vaše nohy zostanú v topánkach bezpečne a pohodlne, bez ohľadu na to, čo robíte.

Tieto topánky majú úžasnú fialovú farbu, ktorá doplní akýkoľvek outfit vo vašom šatníku. Či už idete do elegantného vzhľadu alebo do ležérneho oblečenia, tieto topánky sa stanú vašou voľbou. Vďaka svojmu elegantnému dizajnu a odbornému remeselnému spracovaniu vás tieto topánky určite oslovia, nech ste kdekoľvek.

DELILAH 70 FLAT Calves Gr4 Closed Mauve sú k dispozícii vo veľkosti štyri, vďaka čomu sú ideálne pre ženy s malými lýtkami. Tieto topánky sú nevyhnutným doplnkom vašej zbierky topánok a určite sa stanú vašou obľúbenou voľbou pre všetky vaše každodenné potreby.

Navrhnuté z materiálov prvotriednej kvality a odborného spracovania, môžete sa spoľahnúť, že tieto topánky topánky vám vydržia roky. Semišová koža použitá pri konštrukcii týchto topánok poskytuje odolnosť a dlhú životnosť, ktorú potrebujete na to, aby ste túto obuv mohli nosiť rok čo rok.

Investícia do páru DELILAH 70 FLAT Calves Gr4 Closed Mauve investuje do vášho pohodlia, štýlu a kvality. Objednajte si svoj pár ešte dnes a zažite rozdiel vo svojom každodennom oblečení!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice