Beeovita
Beba EXPERTPROpHP HA 1 from birth Ds 800 g
Beba EXPERTPROpHP HA 1 from birth Ds 800 g

Beba EXPERTPROpHP HA 1 from birth Ds 800 g

Beba EXPERTPROpHP HA 1 ab Geburt Ds 800 g

  • 73.59 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 23.86 USD / -18%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ NESTLE SUISSE S.A.
  • Kód produktu: 7212188
  • EAN 7613036148610
Typ Plv
Pôvod FOOD

Popis

Beba EXPERTPROpHP HA 1

Beba EXPERTPROpHP HA 1 je špeciálne navrhnutá dojčenská výživa pre novorodencov už od narodenia. Táto receptúra ​​je založená na vysokokvalitnom hydrolyzovanom proteíne, ktorý je ľahko stráviteľný a pomáha predchádzať alergickým reakciám u dojčiat. Ide o hypoalergénne mlieko, čo znamená, že je vhodné pre dojčatá, u ktorých existuje riziko vzniku alergií.

Kľúčové vlastnosti

  • Obsahuje hydrolyzovaný proteín na prevenciu alergií
  • Ľahko stráviteľné ingrediencie
  • Vhodné pre dojčatá od narodenia
  • Obsahuje všetky základné živiny pre rast a vývoj vášho dieťaťa

Prečo si vybrať Beba EXPERTPROpHP HA 1?

Beba EXPERTPROpHP HA 1 je skvelou voľbou pre rodičov, ktorým záleží na zdraví a pohode svojho dieťaťa. Poskytuje vášmu dieťaťu všetky základné živiny, ktoré sú potrebné pre jeho rast a vývoj. Hydrolyzované bielkoviny v tejto výžive vaše dieťa ľahko strávi, takže je ideálne pre dojčatá, ktoré sú náchylné na tráviace problémy.

S Beba EXPERTPROpHP HA 1 môžete mať pokoj s vedomím, že vaše dieťa dostáva najlepšia možná výživa. Je skvelou alternatívou materského mlieka a môže sa používať ako doplnok alebo náhrada dojčenia.

Ako užívať

Pri používaní Beba EXPERTPROpHP HA 1 jednoducho postupujte podľa pokynov na obale. Pred zavedením akejkoľvek novej dojčenskej výživy do stravy vášho dieťaťa sa odporúča konzultovať s odborníkom v oblasti zdravotnej starostlivosti.

Beba EXPERTPROpHP HA 1 je celkovo vysokokvalitná dojčenská výživa, ktorá poskytuje vášmu dieťaťu všetky základné živiny, ktoré potrebuje na to, aby rásť a rozvíjať sa. Je ľahko stráviteľný a pomáha predchádzať alergiám, vďaka čomu je skvelou voľbou pre rodičov, ktorí chcú pre svoje dieťa to najlepšie.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice