Beeovita
HEIDAK púčik lieskový Corylus avel glycerolová macerácia Fl 30 ml
HEIDAK púčik lieskový Corylus avel glycerolová macerácia Fl 30 ml

HEIDAK púčik lieskový Corylus avel glycerolová macerácia Fl 30 ml

HEIDAK Knospe Hasel Corylus avel Glycerin Mazeration Fl 30 ml

  • 30.38 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ HEIDAK AG
  • Kód produktu: 7187970
  • EAN 7640153490506

Popis

HEIDAK Bud Hazel Corylus Avel Glycerol Maceration Fl 30 ml

Predstavujeme HEIDAK Bud Hazel Corylus Avel Glycerol Maceration Fl 30 ml, vysokokvalitný prírodný produkt určený na podporu a zlepšenie zdravia vašej pokožky. Tento starostlivo vytvorený bylinný extrakt je vyrobený z výťažkov z lieskových orieškov, ktoré sú známe svojimi silnými antioxidačnými vlastnosťami a schopnosťou upokojiť a chrániť pokožku pred environmentálnymi stresmi.

HEIDAK Bud Hazel Corylus Avel Glycerol Maceration Fl 30 ml využíva proces macerácie glycerolu, ktorý zaisťuje, že prospešné zlúčeniny sú extrahované v ich najčistejšej a najúčinnejšej forme. Výsledkom je vysoko účinný a bezpečný produkt, ktorý podporuje zdravie a vitalitu pokožky.

Tento prírodný produkt je ideálny pre ľudí s citlivou pokožkou, pretože neobsahuje škodlivé chemikálie a umelé prísady. Môže sa použiť na liečbu rôznych kožných ochorení vrátane akné, rosacey, jemných liniek a vrások.

HEIDAK Bud Hazel Corylus Avel Glycerol Maceration Fl 30 ml sa dodáva v pohodlnej 30 ml fľaštičke, vďaka čomu sa dá ľahko začleniť do vašej každodennej starostlivosti o pleť. Je tiež vhodný na použitie ako samostatný produkt alebo v spojení s inými produktmi starostlivosti o pleť.

Celkovo je HEIDAK Bud Hazel Corylus Avel Glycerol Maceration Fl 30 ml produktom, ktorý musí mať každý, kto chce dosiahnuť zdravšiu, žiarivejšiu a mladistvo vyzerajúcu pleť. Vyskúšajte to ešte dnes a zažite výhody na vlastnej koži!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice