Beeovita
glade sense & refill spray Relaxing Zen 18 ml
glade sense & refill spray Relaxing Zen 18 ml

glade sense & refill spray Relaxing Zen 18 ml

glade sense&spray refill Relaxing Zen 18 ml

  • 14.17 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ SC JOHNSON GMBH
  • Kód produktu: 7174499
  • EAN 5000204890242

Popis

Glade Sense & Spray Relaxing Zen 18 ml

Premeňte svoj životný priestor na svätyňu pokoja a mieru s Glade Sense & Spray Relaxing Zen. Tento inovatívny osviežovač vzduchu využíva technológiu pohybového senzora na zistenie, kedy váš priestor potrebuje oživenie osviežujúcej vône. Uvoľňuje relaxačnú vôňu zenového pokoja a vytvára pokojnú atmosféru.

Relaxačná zenová náplň Glade Sense & Spray sa bez problémov hodí k jednotke Glade Sense & Spray. Jediným streknutím povzbudí zmysly a naplní miestnosť osviežujúcou, pokojnou vôňou. Tento osviežovač vzduchu je ideálny na použitie vo vašej obývačke, spálni, kúpeľni a ďalších oblastiach domova, kde si chcete po dlhom dni oddýchnuť a relaxovať.

Vôňa Glade Sense & Spray Relaxing Zen 18 ml kombinuje esenciálne oleje z levandule, bazalky a jazmínu pre upokojujúcu vôňu, ktorá upokojuje myseľ a podporuje relaxáciu. Vôňa trvá hodiny a vytvára príjemnú arómu, ktorá zlepší vašu náladu a vďaka ktorej sa budete cítiť pohodlne.

Glade Sense & Spray Relaxing Zen 18 ml sa ľahko používa a dlho vydrží. Dodáva sa s batériou napájanou jednotkou pohybového senzora, ktorá sa hodí do každej domácnosti. Stačí vložiť plniaci kanister a zapnúť jednotku. Pohybový senzor zaznamená pohyb v miestnosti a uvoľní relaxačnú vôňu vždy, keď zaznamená pohyb.

Vychutnajte si upokojujúcu, pokojnú vôňu Glade Sense & Spray Relaxing Zen 18 ml u vás doma. Objednajte si náplň ešte dnes a zažite zenový pokoj vo svojom obytnom priestore.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice