Beeovita

Dymatize Elite Whey Chocolate Fudge Ds 2100 g

Dymatize Elite Whey Chocolate Fudge Ds 2100 g

  • 152.96 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

Dymatize Elite Whey Chocolate Fudge Ds 2100 g

Ak hľadáte vysokokvalitný proteínový doplnok, ktorý chutí úžasne, nehľadajte nič iné ako Dymatize Elite Whey Chocolate Fudge Ds. Každá dávka tohto doplnku poskytuje 25 gramov srvátkového proteínu, ktorý je nevyhnutný pre budovanie a obnovu svalov po tréningu.

Kľúčové vlastnosti

  • 25 gramov srvátkového proteínu na porciu
  • 5,5 gramu aminokyselín s rozvetveným reťazcom (BCAA) na porciu
  • Iba 1 gram cukru na porciu
  • Bezlepkové
  • Žiadne umelé farbivá ani príchute

Incredible Taste

Jednou z najlepších vecí na Dymatize Elite Whey Chocolate Fudge Ds je chuť. Má bohatú, lahodnú príchuť čokoládového fudge, vďaka ktorej sa po tréningu ľahko budete tešiť na pitie proteínového kokteilu. A s iba 1 gramom cukru na porciu si môžete dopriať chuť na sladké bez toho, aby ste narušili svoj výživový plán.

Maximálny rast a zotavenie svalov

Dymatize Elite Whey Chocolate Fudge Ds je nabitý vysokokvalitný srvátkový proteín, ktorý dodá vášmu telu esenciálne aminokyseliny, ktoré potrebuje na budovanie a opravu svalového tkaniva. Okrem toho tento doplnok obsahuje 5,5 gramu BCAA na porciu, ktoré preukázateľne urýchľujú regeneráciu svalov a znižujú ich bolestivosť.

Bez lepku a umelých farbív a príchutí

Ak máte diétne obmedzenia, budete radi, že Dymatize Elite Whey Chocolate Fudge Ds neobsahuje lepok. Navyše neobsahuje žiadne umelé farbivá ani príchute, vďaka čomu je čistou a prirodzenou voľbou pre každého, kto chce zlepšiť svoju výživu.

Záver

Ak hľadáte vysokokvalitné Srvátkový proteínový doplnok, ktorý skvele chutí a poskytuje všetky aminokyseliny, ktoré vaše telo potrebuje na rast a regeneráciu, Dymatize Elite Whey Chocolate Fudge Ds je vynikajúcou voľbou. Vďaka svojej bohatej čokoládovej chuti, nízkemu obsahu cukru a bezlepkovým prírodným ingredienciám je dokonalým doplnkom každého tréningu.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice