Beeovita
Aromasan atomizer Ultrasonic DROP
Aromasan atomizer Ultrasonic DROP

Aromasan atomizer Ultrasonic DROP

Aromasan Zerstäuber Ultrasonic DROP

  • 129,75 USD

Vypredané
Cat. Z
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: AROMASAN SARL
  • Kód produktu: 6837294
  • EAN 7640135752295

Popis

Aromasan Atomizer Ultrasonic DROP

Aromasan Atomizer Ultrasonic DROP je dokonalým doplnkom do vášho domova alebo kancelárie, ktorý podporuje relaxáciu a vytvára upokojujúcu atmosféru. Tento atomizér využíva ultrazvukovú technológiu na rozklad esenciálnych olejov na malé častice, čím sa vytvorí jemná hmla, ktorá sa rozptýli do vzduchu. Tento typ olejového difúzora nepoužíva teplo, vďaka čomu je bezpečnejší na použitie v blízkosti detí a domácich zvierat.

Aromasan Atomizer Ultrasonic DROP má veľkú kapacitu nádržky na vodu 300 ml, ktorá pri nepretržitom používaní vydrží až 10 hodín. Má tiež funkciu automatického vypnutia, keď je nádržka na vodu prázdna. Táto jednotka produkuje jemné bzučanie, ktoré pomáha maskovať nežiaduci hluk v pozadí a poskytuje biely šum pre ešte príjemnejší zážitok.

S elegantným a moderným dizajnom Aromasan Atomizer Ultrasonic DROP doplní akýkoľvek dekor. Má tiež sedem rôznych nastavení osvetlenia LED, čo vám umožní vybrať si dokonalé prostredie pre vašu náladu alebo aktuálnu aktivitu. Tento atomizér sa jednoducho používa a ľahko sa čistí, takže je skvelou voľbou pre každého, kto chce zlepšiť svoju celkovú pohodu.

Celkový počet symbolov: 895

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice