Beeovita

Mevalia PKU Balance complete 1+ Ds 500 g

Mevalia PKU Balance complete 1+ Ds 500 g

  • 282.05 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Ingredients:

Popis

Mevalia PKU Balance complete 1+ DS 500 g

Mevalia PKU Balance complete 1+ DS 500 g je špeciálne vyvinuté medicínske krmivo určené na podporu jedincov s fenylketonúriou (PKU). PKU je zriedkavá genetická porucha, ktorá ovplyvňuje spôsob, akým telo rozkladá aminokyselinu nazývanú fenylalanín. Ak sa nelieči, vysoká hladina fenylalanínu môže spôsobiť poškodenie mozgu a ďalšie vážne zdravotné komplikácie.

Mevalia PKU Balance complete 1+ DS 500 g je navrhnutý tak, aby pomáhal zvládať PKU tým, že poskytuje rovnováhu esenciálnych aminokyselín, vitamínov a minerálov, ktoré potrebujú jednotlivci s týmto ochorením. Každá dávka tejto receptúry obsahuje 15 gramov proteínového ekvivalentu (PHE), čo je odporúčaná denná dávka pre jedincov s PKU starších ako jeden rok.

Tento produkt je určený na použitie v spojení s diétou s nízkym obsahom bielkovín, ktorá je štandardnou liečbou pre jedincov s PKU. Mevalia PKU Balance complete 1+ DS 500 g je bezlepková, bez laktózy a vhodná pre vegetariánsku stravu.

Mevalia PKU Balance complete 1+ DS 500 g sa ľahko používa a dodáva sa v pohodlnej práškovej forme. Jednoducho zmiešajte s vodou alebo mliekom s nízkym obsahom bielkovín a vytvorte chutný a výživný nápoj.

Celkovo je Mevalia PKU Balance complete 1+ DS 500 g účinným doplnkom stravy na podporu jedincov s PKU pri zvládaní ich stavu a podpore ich celkového zdravia a pohody.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice