Beeovita

Plic Râpe Pedicure Céramique violet

Plic Râpe Pédicure Céramique violette

  • 55.28 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Dodávateľ BIOLIGO S.A.
  • Kód produktu: 6762538
  • EAN 3700085855904

Popis

Plic Râpe Pedicure Céramique fialová

Už vás nebaví používať tradičné pedikérske nástroje, ktoré sú buď neúčinné, alebo príliš drsné pre vašu pokožku? Rozlúčte sa s týmito nástrojmi a vyskúšajte Plic Râpe Pedicure Céramique vo fialovej farbe.

Tento nástroj na pedikúru je vyrobený z vysokokvalitného keramického materiálu, ktorý je jemný a bezpečný pre vašu pokožku. Na rozdiel od iných tradičných nástrojov na pedikúru, ktoré môžu porezať alebo podráždiť vašu pokožku, táto keramická rašple exfoliuje a odstraňuje odumreté kožné bunky bez toho, aby spôsobovala akékoľvek poškodenie alebo bolesť.

Vďaka svojej ľahko uchopiteľnej rukoväti je Plic Râpe Pedicure Céramique vo fialovej farbe ideálny na domáce použitie. Môžete ho použiť na exfoliáciu a vyhladenie tvrdej kože na chodidlách, takže vaše chodidlá budú jemné a hladké.

Plic Râpe Pedicure Céramique vo fialovej farbe sa tiež ľahko čistí a udržiava. Po každom použití ho jednoducho opláchnite pod tečúcou vodou a osušte. Je tiež ľahký a prenosný, vďaka čomu je ideálny na cestovanie.

Získajte dokonalú pedikúru doma s Plic Râpe Pedicure Céramique vo fialovej farbe. Objednajte si svoje ešte dnes a zažite hladké, mäkké a krásne chodidlá!

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice