Beeovita
Mustela Wash Gel pre normálnu pleť Fl 100 ml
Mustela Wash Gel pre normálnu pleť Fl 100 ml

Mustela Wash Gel pre normálnu pleť Fl 100 ml

Mustela Mildes Waschgel normale Haut Fl 100 ml

  • 16.00 USD

Vypredané
Cat. S
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: LAB EXPANSCIENCE
  • Kód produktu: 6706681
  • EAN 3504105028770

Popis

Umývací gél Mustela pre normálnu pleť Fl 100 ml - Popis produktu

Umývací gél Mustela pre normálnu pleť Fl 100 ml

Mustela umývací gél na normálnu pokožku Fl 100 ml je jemný a účinný čistiaci gél, ktorý je špeciálne vyvinutý pre každodennú starostlivosť o jemnú a normálnu pokožku vášho dieťatka. Vďaka svojmu zloženiu šetrnému k pokožke je tento umývací gél ideálny na každodenné použitie a pomáha udržiavať pokožku vášho dieťaťa čistú, zdravú a hydratovanú.

Tento prací gél je vyrobený z bezmydlového zloženia a je obohatený o prírodné zložky, ktoré sú bezpečné pre jemnú pokožku vášho dieťaťa. Obsahuje avokádovú perzeózu a jemné povrchovo aktívne látky, ktoré pomáhajú čistiť pokožku a zároveň zachovávajú jej prirodzenú bariéru. Vďaka tomu je ideálnym produktom pre deti s normálnou pokožkou, ktoré potrebujú jemný, ale účinný čistiaci roztok.

Jednou z kľúčových výhod umývacieho gélu Mustela pre normálnu pleť Fl 100 ml je veľmi jednoduché použitie. Jednoducho naneste malé množstvo gélu na vlhkú pokožku vášho dieťatka, napeňte a dôkladne opláchnite. Je tiež formulovaný tak, aby bol pH-neutrálny, čo znamená, že je dostatočne jemný na každodenné použitie a nezbavuje pokožku vášho dieťaťa jej prírodných olejov.

Tento umývací gél sa dodáva v praktickej a na cesty priateľskej 100 ml fľaštičke, vďaka ktorej si ho môžete jednoducho vziať so sebou na cesty. Je tiež hypoalergénny, vďaka čomu je vhodný aj na citlivé typy pleti. Okrem toho bol prísne testovaný, aby sa zaistilo, že je bezpečné ho používať u detí už od narodenia.

Ak hľadáte jemný, ale účinný čistiaci roztok pre jemnú a normálnu pokožku vášho dieťatka, potom je Mustela umývací gél na normálnu pokožku Fl 100 ml tou správnou voľbou. Vďaka svojmu zloženiu šetrnému k pokožke, ľahko použiteľnému dizajnu a bezpečným prírodným zložkám bude pokožka vášho dieťaťa čistá, hydratovaná a zdravá každý deň.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice