Beeovita
Willi Fox alcohol breakdown product EtG urine 3 pcs
Willi Fox alcohol breakdown product EtG urine 3 pcs

Willi Fox alcohol breakdown product EtG urine 3 pcs

Willi Fox Alkoholabbauprodukt EtG Urin 3 Stk

  • 92.76 USD

Vypredané
Cat. G
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: WILLI FOX GMBH
  • Kód produktu: 6676017
  • EAN 7640156733129

Popis

Popis produktu: Willi Fox Alcohol Breakdown Product EtG Urine 3 ks

Predstavujeme Willi Fox Alcohol Breakdown Product EtG Urine 3 ks – dokonalé riešenie pre každého, kto chce ľahko a presne sledovať svoj metabolizmus alkoholu.

Alkohol môže zostať vo vašom systéme niekoľko hodín po tom, čo prestanete piť, takže je ťažké vedieť, kedy je bezpečné šoférovať alebo sa vrátiť do práce. Ale s Willi Fox Alcohol Breakdown Product EtG Moč 3 ks môžete otestovať prítomnosť etylglukuronidu (EtG) v moči, ktorý je priamym metabolitom alkoholu. Test je vysoko citlivý a presný a zaisťuje, že zakaždým získate spoľahlivé výsledky.

Balenie obsahuje 3 testy, takže ich môžete v priebehu času použiť na sledovanie schopnosti vášho tela metabolizovať alkohol. Každý test sa ľahko používa a obsahuje zberný pohárik, testovací prúžok a podrobné pokyny. Výsledky testov sú k dispozícii len za 5 minút, vďaka čomu máte pokoj, ktorý potrebujete na informované rozhodnutia o svojej bezpečnosti a pohode.

Či už ste príležitostný pijan alebo ste v minulosti zneužívali alkohol, Willi Fox Alcohol Breakdown Product EtG Moč 3 ks je základným nástrojom na sledovanie vášho metabolizmu alkoholu. Vďaka vysokej presnosti a rýchlym výsledkom môžete sledovať príjem alkoholu a podľa potreby upravovať svoj životný štýl.

Objednajte si Willi Fox Alcohol Breakdown Product EtG Urine 3 ks ešte dnes a prevezmite kontrolu nad svojím alkoholom spotreba. S týmto spoľahlivým a pohodlným produktom si môžete užívať bezpečný a zdravý životný štýl bez strachu z následkov alkoholu.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice