Beeovita
Casting Creme Gloss 515 Chocolat Glace
Casting Creme Gloss 515 Chocolat Glace

Casting Creme Gloss 515 Chocolat Glace

Casting Creme Gloss 515 Chocolat Glace

  • 25.13 USD

Vypredané
Cat. F
Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments
  • Dostupnosť: Vypredané
  • Výrobca: LOREAL SUISSE SA
  • Kód produktu: 6627929
  • EAN 3600523232376
Množstvo v balení. 1

Popis

Popis produktu: Casting Creme Gloss 515 Chocolat Glace

Casting Creme Gloss 515 Chocolat Glace

The Casting Creme Gloss 515 Chocolat Glace je produkt na farbenie vlasov od L'Oreal Paris, ktorý vašim vlasom ponúka lesklú a bohatú čokoládovo hnedú farbu. Tento produkt sa ľahko aplikuje a neobsahuje amoniak, vďaka čomu je jemný k pokožke hlavy a je ideálny pre osoby s citlivou pokožkou.

Jednou z výnimočných vlastností receptúry Casting Creme Gloss sú špeciálne kondicionéry, ktoré zanechávajú vaše vlasy budú po farbení vyživené a zdravé. Na rozdiel od iných produktov na farbenie vlasov, ktoré môžu zanechať vaše vlasy suché a krehké, Casting Creme Gloss 515 Chocolat Glace dodá vašim vlasom lesklý a zdravý vzhľad, ktorý vydrží týždne.

Odtieň 515 Chocolat Glace je dokonalý pre tých, ktorí chcú teplú a čokoládovo hnedú farbu, ktorá je sýta a zároveň prirodzene vyzerajúca. Tento odtieň dopĺňa širokú škálu odtieňov pleti, od svetlej až po tmavú, a možno ho ľahko zmiešať s inými odtieňmi v rade Casting Creme Gloss pre personalizovanú a jedinečnú farbu.

Celkovo je Casting Creme Gloss 515 Chocolat Glace je vynikajúcou voľbou pre každého, kto chce svojim vlasom dodať žiarivú a lesklú farbu, ktorá sa ľahko nanáša a dlho vydrží. Vďaka svojmu jedinečnému kondicionačnému zloženiu, jemnému zloženiu bez amoniaku a krásnemu čokoládovo hnedému odtieňu niet divu, prečo je tento produkt jedným z najobľúbenejších produktov na farbenie vlasov od L'Oreal Paris na dnešnom trhu.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice