Beeovita
Purya! Vegan Protein Rice Organic Ds 250 g
Purya! Vegan Protein Rice Organic Ds 250 g

Purya! Vegan Protein Rice Organic Ds 250 g

Purya! Vegan Protein Reis Bio Ds 250 g

  • 28.97 USD

    You save 0 USD / 0%
Vypredané
Cat. H
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 9.22 USD / -17%

Nevratné/nevymeniteľné.
Safe payments

Popis

Purya! Vegan Protein Rice Organic Ds 250 g

Purya! Vegan Protein Rice Organic Ds 250 g je vysoko kvalitný proteínový doplnok vyrobený z bio ryže, ktorý je bez akýchkoľvek umelých prísad, farbív a sladidiel. Tento vegánsky proteín je ideálny pre jednotlivcov, ktorí dodržiavajú rastlinnú stravu alebo potrebujú zdravý zdroj bielkovín na výživu svojho tela.

Každá porcia Purya! Vegan Protein Rice Organic Ds 250 g obsahuje 22 gramov bielkovín, čo je ekvivalent bielkovín v 3 vajciach. Tento doplnok je takmer bez alergénov, pretože neobsahuje laktózu, lepok, sóju a mliečne výrobky. Je tiež ľahko stráviteľný, čo z neho robí dokonalý doplnok pre ľudí, ktorí majú problémy s trávením.

Purya! Vegan Protein Rice Organic Ds 250 g je produkt z Nemecka a je certifikovaný bio podľa nariadenia EÚ o organickom produkte. Ryžový proteín použitý v tomto doplnku je extrahovaný patentovaným procesom, ktorý zaisťuje, že proteín je bez akýchkoľvek škodlivých látok alebo toxínov. Ryža použitá v tomto doplnku pochádza z Talianska.

Purya! Vegan Protein Rice Organic Ds 250 g je dostupný vo výhodnom 250 g balení, ktoré obsahuje približne 10 porcií. Prášok je ľahko miešateľný s vodou, smoothies alebo akýmkoľvek iným nápojom, čo z neho robí všestranný doplnok pre proteínové potreby vášho tela. Je to tiež perfektný nápoj pred alebo po tréningu, pretože pomáha pri budovaní svalov a regenerácii.

Investujte do svojho zdravia a vyberte si Purya! Vegan Protein Rice Organic Ds 250 g ako váš denný zdroj bielkovín. Vďaka ľahko stráviteľnému, bezalergénnemu a organickému zloženiu môžete dosiahnuť svoje ciele v oblasti fitness a zároveň udržať svoje zdravie pod kontrolou.

Recenzie (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice